Pakej Kami

PAKEJ 8 HARI 5 MALAM EROPAH 4 NEGARA

Jadual Perjalanan

Berkumpul di KLIA, 3 jam sebelum waktu perlepasan. Berlepas ke London dengan menaiki pesawat Qatar Airways melalui Doha.

Setibanya di London, anda akan disambut oleh pemandu pelancong dan dibawa bersiar-siar di Kota London. Lawatan di sekitar Big Ben, House of Parliament and Westminster Cathedral dan London Eye . Photo stop di Buckingham Palace, St Paul Cathedral, Tower Bridge dan Tower of London . Makan malam disediakan. Daftar masuk hotel. Bermalam di London.

Sarapan pagi di hotel. Daftar keluar hotel. Teruskan perjalanan ke Dover Port untuk menaiki feri ke Calais menggunakan feri. Setelah tiba di Calais, anda akan dijemput dan dibawa terus ke Paris. Makan malam disediakan. Daftar masuk hotel. Bermalam di Paris.

Sarapan pagi di hotel. Teruskan lawatan ke sekitar bandar Paris dengan melawat Louvre, Grand Palais, Notre-Dame, Champs-Elysees, Sacre Couer, Trocadero, Musee d’Orsay, Montparnasse, Le Marais, Pantheon, dan Les Invalides. Photo stop di Eiffel Tower, Arch De Triomphe, Place de la Concorde dan Opera Garnier . Teruskan ke Fragonard Perfume Museum – kisah pembuatan minyak wangi sebelum meneruskan ke Galeries Lafayette Haussmann untuk aktiviti membeli-belah. Makan malam disediakan. Daftar masuk hotel. Bermalam di Paris.

Sarapan pagi di hotel. Daftar keluar dari hotel. Teruskan perjalanan ke Brussels. Apabila tiba, teruskan lawatan ke sekitar bandar Brussels dengan melawat City Hall, Grand Place, Place of Justice dan Royal Palace . Photo stop di La Grand Place dan Atomium . Makan malam disediakan. Teruskan perjalanan ke Amsterdam. Daftar masuk hotel. Bermalam di Amsterdam.

Sarapan pagi di hotel. Daftar keluar dari hotel. Teruskan perjalanan ke Coster Diamond untuk lawatan ke kilang diamond. Nikmati lawatan bandar Amsterdam dengan menaiki canal cruise. Lawatan ke Science Center NEMO, EYE Film Institue Netherlands dan Damrak Square . Photo stop di Rijksmuseum, Amsterdam Central Station, Royal Palace Amsterdam dan National Monument . Makan malam disediakan. Teruskan perjalanan ke Amsterdam. Daftar masuk hotel. Bermalam di Amsterdam.

Sarapan pagi di hotel. Daftar keluar dari hotel. Teruskan lawatan ke Zaanse Channs Windmill Village untuk melihat demontrasi membuat keju dan terompah. Kemudian, terus ke Batavia Stad Fashion Outlet . Aktiviti bebas sehingga masa untuk ke lapangan terbang untuk penerbangan pulang.

Selamat tiba di lapangan terbang antarabangsa Kuala Lumpur.

Harga

Dewasa (Seorang)
Dewasa (Berdua)
Kanak-kanak (Berkatil)
Kanak-kanak (Tanpa katil)
Harga
RM8,190
RM6,990
RM6,390
RM5,490

Butiran Penerbangan

Nombor Penerbangan
Tarikh
Berlepas – Ketibaan
Masa
QR 849
21 OCT
KUL-DOH
2035-2315
QR 009
22 OCT
DOH-LHR
0155-0700
QR 274
27 OCT
AMS-DOH
1615-2330
QR 848
28 OCT
DOH-KUL
0215-1505

Pakej Termasuk

Pakej Tidak Termasuk

Terma & Syarat

  1. Tempoh perjalanan sah dari 21-28 OKTOBER 2022
  2. Pakej sah untuk pemegang pasport Malaysia sahaja
  3. Semua peserta wajib lengkap 2 dos vaksinasi Covid-19
  4. Tiada bayaran balik akan dibuat untuk sebarang penginapan, makan, pemindahan atau sebarang perkhidmatan lain yang tidak digunakan
  5. Surcaj boleh dikenakan semasa Musim Puncak/Acara Khas/ Cuti Umum atau tarikh tutup Hotel
  6. Tempahan adalah tertakluk pada ketersediaan bilik/ pelancongan/pengangkutan
  7. POLISI KANAK-KANAK: Kanak-kanak dengan katil: Kanak-kanak berkongsi dengan ibu bapa menggunakan katil tambahan (6-11 tahun)
  8. POLISI KANAK-KANAK: Kanak-kanak tanpa katil: Kanak-kanak berkongsi dengan ibu bapa tanpa katil tambahan (2-5 tahun)
  9. Pihak kami berhak untuk menukar kadar tanpa notis terlebih dahulu tertakluk kepada kadar pertukaran semasa
  10. Pihak kami berhak untuk meminda jadual perjalanan pelancongan, pengaturan perjalanan atau penginapan disebabkan oleh perubahan yang tidak dijangka dalam jadual penerbangan atau pengangkutan lain, keadaan di negara perjalanan atau transit, mengikut jadual perjalanan pelancongan atau apabila berlakunya kejadian force majeure dan sebagainya pindaan boleh dibuat sebagaimana yang difikirkan sesuai oleh syarikat dengan atau tanpa notis awal

RM 6,990 seorang

Sebaran

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Tidak Dapat Pakej Yang Berminat?

Pakej-pakej Lain

RM8,890 seorang

RM5,490 seorang

DARI RM1290 - RM1490 seorang

RM7,280.00 Seorang

RM4,490 seorang

RM4,990 seorang

Berminat Untuk Menempah?