Pakej Kami

9H8M TRANSJAVA

Jadual Perjalanan

Setibanya di Lapangan Terbang Soekarno Hatta Jakarta, di sambut oleh Pemandu Pelancong dan melawat Kota Tua, Masjid Istiqlal dan MONAS. Makan tengah hari dan makan malam disediakan. Daftar masuk hotel. Bermalam di hotel, Jakarta.

Sarapan pagi di hotel. Daftar keluar hotel dan bergerak ke Bandung dengan Keretapi. Membeli belah di Factory Outlet. Makan tengah hari dan makan malam disediakan. Daftar masuk hotel. Bermalam di hotel, Bandung.

Sarapan pagi hotel . Bertolak ke Lembang untuk melawat Lembang Floating Market dan Lembang Farm House. Kemudian, pulang semula ke Bandung. Membeli belah di Pasar Baru Wholeseller Market dan Jalan Cihampelas. Photo stop di Gedung Sate. Makan tengah hari dan makan malam disediakan. Bermalam di Bandung.

Sarapan pagi di hotel dan daftar keluar. Teruskan perjalanan ke Semarang. Melawat Lawang Seru. Membeli belah cenderahati di Jalan Pandanaran. Makan tengah hari di sediakan dan makan tengah hari di sediakan. Daftar masuk hotel. Bermalam di Semarang.

Sarapan pagi di hotel. Lawatan Merapi Tour dengan Jeep. Photo stop di Pelantar Borobudur. Membeli belah di Jalan Malioboro. Makan tengah hari dan makan malam di sediakan. Bermalam di Hotel, Jogja.

Sarapan pagi di hotel. Teruskan perjalanan ke Bromo. Setibanya di Bromo, aktiviti bebas. Makan tengah hari dan Makan malam disediakan. Bermalam di kawasan pergunungan Bromo.

Sarapan pagi di hotel. Lawatan Bromo Sunrise. Semeru Lawang, Savana Tour. Melawat Apple Farm di Batu Malang, lawati kawasan Lumpur Lapindo di Sidiarjo. Membeli belah barangan kulit di Tanggulangin. Makan tengah hari dan Makan malam disediakan. Bermalam di hotel, Surabaya.

Sarapan pagi di hotel. Lawati Monumen Kapal Selam. Photo stop di Tugu Suroboyo. Membeli belah di IITC. Kemudian, lawatan singkat ke Madura melalui Suramadu. Makan tengah hari dan Makan malam disediakan. Bermalam di hotel, Surabaya.

Sarapan pagi di hotel. Di hantar ke Lapangan Terbang Surabaya untuk penerbangan pulang.

Harga

Dewasa (Seorang)
Dewasa (Berdua / Bertiga)
Kanak-kanak (Berkatil)
Kanak-kanak (Tanpa katil)
Harga
RM4,590
RM3,890
RM3,790
RM3,490

Butiran Penerbangan

Nombor Penerbangan
Tarikh
Berlepas – Ketibaan
Masa
MH 713
16 DEC
KUL-CGK
0725-0830
MH 870
24 DEC
SUB-KUL
1000-1340

Pakej Termasuk

Pakej Tidak Termasuk

Terma & Syarat

  1. Tempoh perjalanan sah dari 16 – 24 DISEMBER 2023

  2. Pakej sah untuk pemegang pasport Malaysia sahaja
  3. Semua peserta wajib lengkap 3 dos vaksinasi Covid-19
  4.  Tiada bayaran balik akan dibuat untuk sebarang penginapan, makan,  pemindahan atau sebarang perkhidmatan lain yang tidak digunakan

  5. Tempahan adalah tertakluk pada ketersediaan bilik / tempat lawatan  pelancongan / pengangkutan 

  6. POLISI KANAK-KANAK: Kanak-kanak dengan katil: Kanak-kanak berkongsi  dengan ibu bapa menggunakan katil tambahan (6-11 tahun)
  7. POLISI KANAK-KANAK: Kanak-kanak tanpa katil: Kanak-kanak berkongsi  dengan ibu bapa tanpa katil tambahan (2-5 tahun) 

  8. Pihak kami berhak untuk menukar kadar tanpa notis terlebih dahulu tertakluk kepada kadar pertukaran semasa
  9.  Pihak kami berhak untuk meminda jadual perjalanan pelancongan,  pengaturan perjalanan atau penginapan disebabkan oleh perubahan yang  tidak dijangka dalam jadual penerbangan atau pengangkutan lain, keadaan  di negara perjalanan atau transit, mengikut jadual perjalanan pelancongan  atau apabila berlakunya kejadian force majeure dan sebagainya pindaan  boleh dibuat sebagaimana yang difikirkan sesuai oleh syarikat dengan atau  tanpa notis awal

RM3,890 seorang

Tidak Dapat Pakej Yang Berminat?

Pakej-pakej Lain

RM11,580 Seorang

RM7,890 seorang

RM2,290 seorang

RM5,990 seorang

RM8,890 seorang

DARI RM1390 seorang

Berminat Untuk Menempah?