Pakej Kami

9 HARI 7 MALAM TURKI MUSIM LURUH

Jadual Perjalanan

Setibanya di Istanbul, anda akan disambut oleh pemandu pelancong  tempatan dan terus dibawa ke hotel.Daftar masuk hotel. Bermalam di Istanbul.

Sarapan pagi di hotel. Selepas sarapan, daftar keluar hotel dan teruskan  perjalanan ke Bursa. Setibanya di Bursa, anda akan di bawa melawat  ke Turkish Delight Shop untuk merasa dan membeli pelbagai manisan Turki.  Makan tengahari di restoran tempatan. Singgah solat zohor di Grand Mosque .  Teruskan perjalanan ke Kusadasi. Setibanya di Kusadasi, daftar masuk hotel.  Makan malam di restoran tempatan. Bermalam di Kusadasi. 

Bermalam di Kusadasi.

Sarapan pagi di hotel. Selepas sarapan, daftar keluar hotel dan anda akan di  bawa melawat ke Epheus Ancient City – Ephesus ialah sebuah bandar purba di  wilayah Aegean Tengah Turki, berhampiran Selçuk zaman moden. Jenazahnya  yang digali mencerminkan sejarah berabad-abad, dari Yunani klasik hingga  Empayar Rom – ketika ia merupakan pusat komersial utama Mediterranean –  hingga penyebaran agama Kristian. Seterusnya ke Leather Factory Outlet +  Show and Olive Oil Shop . Makan tengahari di restoran tempatan. Teruskan  perjalanan ke Pamukkale. Setibanya di Pamukkale, teruskan lawatan ke  Hierapolis Ancient City yang merupakan sebuah bandar Yunani purba yang  terletak di mata air panas di Frigia klasik di barat daya Anatolia. Runtuhannya  bersebelahan dengan Pamukkale moden di Turki dan kini terdiri daripada  muzium arkeologi. Tapak ini mempunyai Makam Philip the Apostle. Kemudian ke Cotton Castle – Tapak ini mendapat namanya daripada banyak kolam putih  berlatarkan dengan permukaan air biru terang yang terang. Dari kejauhan,  dinding batu kapur putih kelihatan menyerupai istana besar daripada kapas  gebu. Makan malam di restoran tempatan. Daftar masuk hotel. Bermalam di  Pamukkale.

Sarapan pagi di hotel. Selepas sarapan, teruskan perjalanan ke Konya.  Setibanya di Konya, lawatan ke Mevlana Museum yang terletak di Konya, Turki,  adalah makam Jalal ad-Din Muhammad Rumi, seorang ahli mistik sufi Parsi. Ia  juga merupakan pondok darwis perintah Mevlevi, lebih dikenali sebagai darwis  berputar. Makan tengahari di restoran tempatan. Teruskan perjalanan ke  Cappadocia. Singgah untuk mengambil gambar di Sultanhani Carvanserai .  Makan malam di restoran tempatan. Daftar masuk hotel. Bermalam di Cave  Hotel Cappadocia.

Sarapan pagi di hotel. Selepas sarapan, teruskan lawatan ke Turquose Jewelery  Shop, Uchisar Citadel, Pigeon Valley , dan Pottery Workshop . Makan tengahari  di restoran tempatan. Selepas itu, teruskan lawatan ke Underground City,  Goreme View Point, Pasabag Valley dan Carpet Workshop . Makan malam di  restoran tempatan. Bermalam di Cappadocia. 

Pilihan Lawatan : Hot Air Balloon USD200 Seorang

Sarapan pagi di hotel. Selepas sarapan, daftar keluar hotel dan teruskan  perjalanan ke Ankara. Dalam perjalanan anda akan dibawa untuk melawat  Salt Lake – Tasik Tuz ialah tasik kedua terbesar di Turki dengan keluasan  permukaan 1,665 km² dan salah satu tasik hypersaline terbesar di dunia. Ia  terletak di Wilayah Anatolia Tengah, 105 km timur laut Konya, 150 km selatan tenggara Ankara dan 57 km barat laut Aksaray. Kemudian, anda juga akan  dibawa ke Anitkabir ialah makam Mustafa Kemal Atatürk, pemimpin Perang  Kemerdekaan Turki dan pengasas serta Presiden pertama Republik Turki. Makan  tengahari dan makan malam di restoran tempatan. Daftar masuk hotel.  Bermalam di Ankara.

Sarapan pagi di hotel. Selepas sarapan, daftar keluar hotel dan teruskan  perjalanan ke Istanbul. Setibanya di Istanbul, nikmati pengalaman menaiki  Bosphorus Cruise dan anda juga akan dibawa ke Grand Bazaar untuk membeli belah. Grand Bazaar di Istanbul ialah salah satu pasar berbumbung terbesar  dan tertua di dunia, dengan 61 jalan berbumbung dan lebih 4,000 kedai di  kawasan seluas 30,700 m², menarik antara 250,000 dan 400,000 pengunjung  setiap hari. Makan tengahari dan makan malam di restoran tempatan. Daftar  masuk hotel. Bermalam di Istanbul.

Sarapan pagi di hotel. Selepas sarapan, daftar keluar hotel dan teruskan  lawatan ke First Yard of Topkapi Palace (Photo Stop sahaja)atau Seraglio, ialah  sebuah muzium besar di timur daerah Fatih di Istanbul di Turki. Pada abad ke-15  dan ke-16 ia berfungsi sebagai kediaman utama dan ibu pejabat pentadbiran  sultan Uthmaniyyah,St. Hagia Sophia,Blue Mosque -Masjid Sultan Ahmed, juga  dikenali sebagai Masjid Biru, ialah sebuah masjid empayar bersejarah era  Uthmaniyyah yang terletak di Istanbul, Turki. Masjid yang berfungsi, ia juga  menarik ramai pengunjung pelancong. Ia telah dibina antara 1609 dan 1616  semasa pemerintahan Ahmed I dan Hippodrome -Dataran Sultanahmet, atau  Hippodrome Constantinople ialah sebuah dataran di Istanbul, Turki. Sebelum ini,  ia adalah sarkas yang merupakan pusat sukan dan sosial Constantinople, ibu  kota Empayar Byzantine. Perkataan hippodrome berasal daripada hippos  Yunani, kuda, dan dromos, jalan atau jalan.Makan tengah hari dan malam di  restoran tempatan. Taksim Square – Mengembara dari Dataran Taksim dengan  Monumen Republiknya, Taksim ialah hiburan malam yang sibuk, membeli-belah  dan ruang makan. Pengangkutan ulang-alik trem vintaj di sepanjang Istiklal  Caddesi, jalan pejalan kaki utama di bandar ini, yang dipenuhi dengan  bangunan abad ke-19 yang menempatkan rangkaian beli-belah  antarabangsa, pawagam dan kafe. Rangkaian padat jalan tepi dipenuhi  dengan bar, kedai barangan antik dan kedai makan atas bumbung dengan  pemandangan Bosphorus. Kemudian anda akan dibawa ke Ayub Al Ansar  Mosque dan makan tengahari di restoran tempatan. Makan malam di restoran  tempatan sebelum di hantar ke Lapangan Terbang Antarabangsa Turki untuk  perjalanan pulang ke Kuala Lumpur melalui Muscat.

Selamat tiba di lapangan terbang antarabangsa Kuala Lumpur. 

Harga

Dewasa (Seorang)
Dewasa (Berdua / Bertiga)
Kanak-kanak (Berkatil)
Kanak-kanak (Tanpa katil)
Harga
RM5,290
RM4,490
RM4,190
RM3,990

Butiran Penerbangan

Nombor Penerbangan
Tarikh
Berlepas – Ketibaan
Masa
OMAN AIR 30 OKT-7 NOV 2022
WY 822
30 OCT
KUL-MCT
0930-1240
WY 165
30 OCT
MCT-IST
1425-1900
WY 166
07 NOV
IST-MCT
0100-0700
WY 823
07 NOV
MCT-KUL
0845-1940
OMAN AIR 16-24 NOV 2022
WY 822
16 NOV
KUL-MCT
0930-1240
WY 165
16 NOV
MCT-IST
1425-1900
WY 166
24 NOV
IST-MCT
0100-0700
WY 823
24 NOV
MCT-KUL
0845-1940

Pakej Termasuk

Pakej Tidak Termasuk

Terma & Syarat

  1. Tempoh perjalanan sah dari 24DIS22 – 01JAN23

  2. Pakej sah untuk pemegang pasport Malaysia sahaja
  3. Semua peserta wajib lengkap 3 dos vaksinasi Covid-19
  4. Tiada bayaran balik akan dibuat untuk sebarang penginapan, makan, pemindahan atau sebarang perkhidmatan lain yang tidak digunakan
  5. Tempahan adalah tertakluk pada ketersediaan bilik / tempat lawatan pelancongan / pengangkutan
  6. POLISI KANAK-KANAK: Kanak-kanak dengan katil: Kanak-kanak berkongsi dengan ibu bapa menggunakan katil tambahan (6-11 tahun)
  7. POLISI KANAK-KANAK: Kanak-kanak tanpa katil: Kanak-kanak berkongsi dengan ibu bapa tanpa katil tambahan (2-5 tahun)
  8. Pihak kami berhak untuk menukar kadar tanpa notis terlebih dahulu tertakluk kepada kadar pertukaran semasa
  9. Pihak kami berhak untuk meminda jadual perjalanan pelancongan, pengaturan perjalanan atau penginapan disebabkan oleh perubahan yang tidak dijangka dalam jadual penerbangan atau pengangkutan lain, keadaan di negara perjalanan atau transit, mengikut jadual perjalanan pelancongan atau apabila berlakunya kejadian force majeure dan sebagainya pindaan boleh dibuat sebagaimana yang difikirkan sesuai oleh syarikat dengan atau tanpa notis awal

RM4,490 seorang

Sebaran

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Tidak Dapat Pakej Yang Berminat?

Pakej-pakej Lain

RM8,890 seorang

RM5,490 seorang

DARI RM1290 - RM1490 seorang

RM7,280.00 Seorang

RM4,490 seorang

RM4,990 seorang

Berminat Untuk Menempah?