Pakej Kami

9 HARI 7 MALAM DISCOVER EGYPT

Jadual Perjalanan

Tiba di Kaherah, anda akan disambut oleh pemandu pelancong dan di bawa ke  hotel untuk daftar masuk hotel dan berehat. Makan Malam di sediakan. Bermalam  di hotel, Cairo. 

Sarapan pagi di hotel. Melawat the Great Pryamids of Giza, Sphinx, kilang minyak  wangi dan juga kedai cotton. Kemudian teruskan lawatan ke Egyptian Museum.  Makan tengah hari dan malam disediakan. Bermalam di hotel, Cairo.

Sarapan pagi di hotel. Bergerak ke Alexandria. Setibanya di Alexandria, melawat ke Cataomb, Pompey’s Pillar, Masjid El Morsi Abu Al Abbas, Makan El Nabi Daniel dan  Montazah Garden. Kemudian bergerak pulang ke Cairo. Makan tengah hari dan  makan malam di sediakan. Bermalam di hotel Cairo.

Sarapan pagi di hotel. Daftar keluar hotel dan bergerak ke Lapangan Terbang  Domestik Cairo untuk penerbangan ke Aswan. Setibanya di Aswan, melawat ke  Unfinished Obelique dan High Dam. Kemudian, bergerak ke Nile Cruise untuk  daftar masuk. Makan tengah hari dan makan malam disediakan. Bermalam di Nile  Cruise , Aswan. 

Sarapan di awal pagi (breakfast box). Bergerak ke Abu simbel dan melawat Abu  Simbel Temple. Kemudian, berlayar ke Kom Ombo dan melawat Kom Ombo  Temple. Meneruskan pelayaran ke Edfu. Makan tengah hari dan makan malam di  sediakan. Bermalam di Nile Cruise, Edfu. 

Sarapan pagi, melawat Edfu Temple dan meneruskan pelayaran ke Luxor. Makan  tengah hari dan makan malam di sediakan. Bermalam di Nile Cruise, Luxor.

Sarapan pagi dan daftar keluar Nile Cruise. Teruskan melawat Valley of Kings dan  Colossi of Memnon. Program di teruskan dengan melawat Karnak Temple dan  Luxor Temple. Kemudian, menuju ke Lapangan Terbang Luxor untuk penerbangan  domestik ke Cairo. Tiba di Cairo, daftar masuk hotel dan berehat. Makan tengah  hari dan makan malam disediakan. Bermalam di hotel, Cairo.

Sarapan pagi di hotel dan daftar keluar . Bergerak ke Lapangan Terbang  Antarabangsa Cairo untuk penerbangan pulang ke Kuala Lumpur.

Selamat tiba di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur. 

Harga

Dewasa (Seorang)
Dewasa (Berdua / Bertiga)
Kanak-kanak (Berkatil)
Kanak-kanak (Tanpa katil)
Harga
RM8,590
RM7,790
RM6,590
RM5,790

Butiran Penerbangan

Nombor Penerbangan
Tarikh
Berlepas – Ketibaan
Masa
WY 822
19 FEB
KUL-MCT
0940-1250
WY 405
19 FEB
MCT-CAI
1450-1725
WY 406
26 FEB
CAI-MCT
1845-0035#
WY 823
27 FEB
MCT-KUL
0845-1940

Pakej Termasuk

Pakej Tidak Termasuk

Terma & Syarat

  1. Tempoh perjalanan sah dari 19-27 FEBRUARI 2023 

  2.  Pakej sah untuk pemegang pasport Malaysia sahaja 

  3. Semua peserta wajib lengkap 2 dos vaksinasi Covid-19 & 1 dos Booster vaksinasi  Covid-19. Tempoh sah 1 dos booster tersebut tidak boleh melebihi 270hari (9 Bulan)  dari tarikh vaksinasi sehingga tarikh pulang ke Malaysia. 

  4.  Tiada bayaran balik akan dibuat untuk sebarang penginapan, makan,  pemindahan atau sebarang perkhidmatan lain yang tidak digunakan Surcaj boleh dikenakan semasa Musim Puncak/Acara Khas/ Cuti Umum atau  tarikh tutup Hotel 

  5. Surcaj boleh dikenakan semasa Musim Puncak/Acara Khas/ Cuti Umum atau  tarikh tutup Hotel 
  6.  Tempahan adalah tertakluk pada ketersediaan bilik/ pelancongan/  pengangkutan 

  7. POLISI KANAK-KANAK: Kanak-kanak dengan katil: Kanak-kanak berkongsi  dengan ibu bapa menggunakan katil tambahan (6-11 tahun) 

  8. POLISI KANAK-KANAK: Kanak-kanak tanpa katil: Kanak-kanak berkongsi dengan  ibu bapa tanpa katil tambahan (2-5 tahun) 

  9. Pihak kami berhak untuk menukar kadar tanpa notis terlebih dahulu tertakluk  kepada kadar pertukaran semasa
  10. Pihak kami berhak untuk meminda jadual perjalanan pelancongan, pengaturan  perjalanan atau penginapan disebabkan oleh perubahan yang tidak dijangka  dalam jadual penerbangan atau pengangkutan lain, keadaan di negara  perjalanan atau transit, mengikut jadual perjalanan pelancongan atau apabila  berlakunya kejadian force majeure dan sebagainya pindaan boleh dibuat  sebagaimana yang difikirkan sesuai oleh syarikat dengan atau tanpa notis awal

RM6,590.00 seorang

Sebaran

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Tidak Dapat Pakej Yang Berminat?

Pakej-pakej Lain

RM8,890 seorang

RM5,490 seorang

DARI RM1290 - RM1490 seorang

RM7,280.00 Seorang

RM4,490 seorang

RM4,990 seorang

Berminat Untuk Menempah?