Pakej Kami

9 HARI 6 MALAM SWITZERLAND

Jadual Perjalanan

Berkumpul di KLIA, 3 jam sebelum waktu perlepasan. Berlepas ke Zurich dengan  menaiki pesawat Etihad Airways melalui Abu Dhabi.

Setibanya di Zurich, bertolak ke Bern melawat Bear Parks, The Clock Tower dan  Bangunan Parlimen dan The Matte untuk menikmati pemandangan pekan lama  Bern dari Rose Garden. Kemudian bergerak ke Interlaken dan aktiviti bebas sebelum  daftar masuk hotel. Makan malam disediakan. Bermalam di Hotel, Meiringen. 

Sarapan pagi di hotel. Bertolak ke Tasch untuk menaiki Keretapi ke bandar Zermatt.  Aktiviti bebas di bandar Zermatt. Bertolak pulang ke Interlaken. Makan malam  disediakan. Bermalam di hotel, Meiringen.

Sarapan pagi di hotel. Bertolak ke Broc dan aktiviti bebas di Broc(pilihan lawatan :  Manson Callier) dan teruskan lawatan ke Gruyere (lawatan Pilihan : La Maison du  Gruyere) dan aktiviti bebas di Gruyere. Kemudian teruskan lawatan ke Chillion  Castle (photo stop). Bertolak ke Montruex dan melawat Freddie Mercury statue,  Chaplin World , Promenade sur les quais de Montruex dan Swiss Vapuer Parc.  Seterusnya, bergerak ke Lausanne melawat Esplanade de la Cathedrale, Gothic  cathedral, Escaliers du Marche staircase, Place de Palud & trensy district Quartier du  Flon. Pulang semula ke Interlaken. Makan malam di sediakan. Bermalam di hotel,  Meiringen

Sarapan pagi di hoteL dan daftar keluar. Bergerak ke Wilayah Lake Thun dan  melawat Lake Brienz, Spiez Lauterbrunnen, Lake Blausee, Giessbach Waterfall dan  Grindelwald. Teruskan perjalanan ke Sins. Makan malam di sediakan. Daftar masuk  hotel . Bermalam di hotel, Sins. 

Sarapan pagi di hotel dan bertolak ke Mt Titlis untuk menikmati keindahan Mt Titlis.  Kemudian bergerak ke Lucerne dan melawat Chapel Bridge, Jesuitenkirche, Old  Town Lecerne, Lion Monument, Jesuit Chruch St Francis Cavier dan aktiviti bebas  untuk membeli belah. Makan malam di sediakan. Bermalam di hotel, Sins.

Sarapan pagi di hotel. daftar keluar dan bertolak ke Schaffhausen untuk melawat  Rhine Falls . Aktiviti bebas di Rhine Falls dan teruskan perjalanan ke Zurich dan  melawat Zurich Opera House , Swiss Federaal Insititute of Technology ETH, Zurich  Uiversity , Kunsthaus, Old Town, St. Peter’s Church, Grossmünster, and Fraumüster.  Kemudian , aktiviti bebas untuk membeli belah di Bahnhofstrasse. Makan malam  disediakan. Daftar masuk Hotel. Bermalam di hotel, Zurich.

Sarapan pagi di hotel dan daftar keluar hotel. Bertolak ke Lapangan Terbang Zurich  untuk pulang ke Kuala Lumpur pada jam 1000pagi melalui Abu Dhabi.

Selamat tiba di lapangan terbang Antarabangsa Kuala Lumpur pada jam 1020 pagi.

Harga

Dewasa (Seorang)
Dewasa (Berdua / Bertiga)
Kanak-kanak (Berkatil)
Kanak-kanak (Tanpa katil)
Harga
RM9,990
RM8,890
RM8,890
RM8,090

Butiran Penerbangan

Nombor Penerbangan
Tarikh
Berlepas – Ketibaan
Masa
EY 411
27 FEB
KUL-AUH
1905-2210
EY 073
28 FEB
AUH-ZRH
0325-0710
EY 074
06 MAR
ZRHAUH
1000-1855
EY 418
06 MAR
AUH-KUL
2310-1020#

Pakej Termasuk

Pakej Tidak Termasuk

Terma & Syarat

  1. Tempoh perjalanan sah dari 27FEBRUARY – 07MARCH 2023

  2. Pakej sah untuk pemegang pasport Malaysia sahaja
  3.  Semua peserta wajib lengkap 2 dos vaksinasi Covid-19 & 1 dos Booster vaksinasi  Covid-19
  4. Tiada bayaran balik akan dibuat untuk sebarang penginapan, makan,  pemindahan atau sebarang perkhidmatan lain yang tidak digunakan

  5.  Surcaj boleh dikenakan semasa Musim Puncak/Acara Khas/ Cuti Umum atau  tarikh tutup Hotel 

  6. Tempahan adalah tertakluk pada ketersediaan bilik/ pelancongan/  pengangkutan 

  7. POLISI KANAK-KANAK: Kanak-kanak dengan katil: Kanak-kanak berkongsi  dengan ibu bapa menggunakan katil tambahan (6-11 tahun)
  8. POLISI KANAK-KANAK: Kanak-kanak tanpa katil: Kanak-kanak berkongsi  dengan ibu bapa tanpa katil tambahan (2-5 tahun) 

  9. Pihak kami berhak untuk menukar kadar tanpa notis terlebih dahulu tertakluk kepada kadar pertukaran semasa
  10.  Pihak kami berhak untuk meminda jadual perjalanan pelancongan,  pengaturan perjalanan atau penginapan disebabkan oleh perubahan yang  tidak dijangka dalam jadual penerbangan atau pengangkutan lain, keadaan  di negara perjalanan atau transit, mengikut jadual perjalanan pelancongan  atau apabila berlakunya kejadian force majeure dan sebagainya pindaan  boleh dibuat sebagaimana yang difikirkan sesuai oleh syarikat dengan atau  tanpa notis awal

RM8,890 seorang

Sebaran

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Tidak Dapat Pakej Yang Berminat?

Pakej-pakej Lain

RM8,890 seorang

RM5,490 seorang

DARI RM1290 - RM1490 seorang

RM7,280.00 Seorang

RM4,490 seorang

RM4,990 seorang

Berminat Untuk Menempah?