Pakej Kami

9 HARI 6 MALAM SWITZERLAND OCT

Jadual Perjalanan

Berkumpul di KLIA, 4 jam sebelum waktu perlepasan. Berlepas ke Zurich dengan menaiki pesawat Qatar Airways melalui Doha.

Tiba di lapangan terbang antarabangsa Zurich. Disambut oleh pemandu pelancong dan bertolak ke Stein am dan melawat Rhein Falls . Kembali semula ke Zurich dan melawat tarikan utamanya : The Old Town , St Peters Chruch, Bahnhofstrasse yang terkenal di dunia, The Limmatquai dan The Guild Houses. Kemudian, menikmati keindahan Tasik Zurich dan berhenti untuk photo stop di pelabuhan. Bermalam di Zurich. Makan malam disediakan. Bermalam di Hotel, Zurich.

Sarapan pagi dan daftar keluar hotel. Bertolak ke Lucerne dan menikmati pemandangan sepanjang perjalanan dari Zurich ke Lucerne di sepanjang Tasik Lucerne. Melawat keindahan Wooden Chapel Bridge, Lion Monumen dan Chruch terpenting di Lucerne. Kemudian, teruskan perjalanan ke Engelberg, sebuah perkampunagn di Switzerland. Makan malam disediakan. Bermalam di hotel Ski Resort, Engelberg.

(Pilihan lawatan : Mt Titlis : CHF 90 seorang)

Sarapan pagi dan daftar keluar hotel. Memulakan perjalanan ke Andermatt, sebuah perkampungan yang terkenal dengan foundue keju. Photostop di Iselwatd yang terkenal dengan scene K-drama “Crash Landing on You”. Juga adegan kedua di panorama Bridge Sigriswil(tidak termasuk entrance fee) . Kemudian teruskan ke Thun dan menikmati pemandangan tasik biru-hijau, Tasik Thun dari atas bot. Makan malam di sediakan. Bermalam di hotel, Interlaken,

Sarapan pagi di hotel. Melawat ke Lauterbrunnen yang terkenal dengan “valley of 72 waterfalls” dan Grindelwald. Kemudian, melawat Lake Blausse (tidak termasuk entrance fee) dan Kanderstag. Makan malam di sediakan. Daftar masuk hotel . Bermalam di hotel, Interlaken.

Sarapan pagi dan daftar keluar. Bertolak ke Tasch untuk ke Zermatt. Menaiki keretapi ke Zermatt. Melawat the Old Town Village and photo stop berlatar belakang Materhorn Mountain. Makan malam di sediakan. Bermalam di hotel, Tasch.

Sarapan pagi dan daftar hotel. Perjalanan ke Lake Gevena, salah satu tasik terbesar di Switzerland. Dalam perjalanan, singgah di Chocolate Factory. Kemuadian, melawat ke Bern ibu negeri Switzerland. Lawatan berjalan kaki di sekitarnya. Kemudian teruskan ke Zurich. Makan Malam di sediakan. Bermalam di Zurich.

Sarapan pagi di hotel dan daftar keluar hotel. Bertolak ke Lapangan Terbang Zurich untuk pulang ke Kuala Lumpur melalui Doha.

Selamat tiba di lapangan terbang Antarabangsa Kuala Lumpur.

Harga

Dewasa (Seorang)
Dewasa (Berdua / Bertiga)
Kanak-kanak (Berkatil)
Kanak-kanak (Tanpa katil)
Harga
RM10,990
RM8,990
RM8,790
RM7,890

Butiran Penerbangan

Nombor Penerbangan
Tarikh
Berlepas – Ketibaan
Masa
QR 4990
23 OCT
KUL-DOH
2100-2350
QR 093
24 OCT
DOH-ZRH
0150-0750
QR 096
30 OCT
ZRH-DOH
1555-2345
QR 4991
31 OCT
DOH-KUL
0130-1355

Pakej Termasuk

Pakej Tidak Termasuk

Terma & Syarat

  1. Tempoh perjalanan sah dari 23 – 31 OCTOBER 2023

  2. Pakej sah untuk pemegang pasport Malaysia sahaja
  3. Tiada bayaran balik akan dibuat untuk sebarang penginapan, makan,  pemindahan atau sebarang perkhidmatan lain yang tidak digunakan

  4.  Surcaj boleh dikenakan semasa Musim Puncak/Acara Khas/ Cuti Umum atau  tarikh tutup Hotel 

  5. Tempahan adalah tertakluk pada ketersediaan bilik/ pelancongan/  pengangkutan 

  6. POLISI KANAK-KANAK: Kanak-kanak dengan katil: Kanak-kanak berkongsi  dengan ibu bapa menggunakan katil tambahan (6-11 tahun)
  7. POLISI KANAK-KANAK: Kanak-kanak tanpa katil: Kanak-kanak berkongsi  dengan ibu bapa tanpa katil tambahan (2-5 tahun) 

  8. Pihak kami berhak untuk menukar kadar tanpa notis terlebih dahulu tertakluk kepada kadar pertukaran semasa
  9.  Pihak kami berhak untuk meminda jadual perjalanan pelancongan,  pengaturan perjalanan atau penginapan disebabkan oleh perubahan yang  tidak dijangka dalam jadual penerbangan atau pengangkutan lain, keadaan  di negara perjalanan atau transit, mengikut jadual perjalanan pelancongan  atau apabila berlakunya kejadian force majeure dan sebagainya pindaan  boleh dibuat sebagaimana yang difikirkan sesuai oleh syarikat dengan atau  tanpa notis awal

RM8,990 seorang

Tidak Dapat Pakej Yang Berminat?

Pakej-pakej Lain

RM9,690 seorang

RM2,390 seorang

RM4,790 seorang

RM9,980 Seorang

RM6,690 seorang

RM9,290 seorang

Berminat Untuk Menempah?