Pakej Kami

7 HARI 5 MALAM DELHI+KASHMIR+ TAJ MAHAL

Jadual Perjalanan

Setibanya di New Delhi, anda akan disambut oleh pemandu pelancong dan dibawa ke hotel penginapan untuk berehat. Kemudian anda akan di bawa melawat ke Qutab Minar, Lotus temple dan India Gate. Makan tengah hari dan Makan malam disediakan. Bermalam di Hotel New Delhi.

Sarapan pagi dan bergerak ke New Delhi Airport untuk penerbangan domestik ke Srinagar. Setibanya di Srinagar, program di mulakan dengan lawatan ke Mughal Garden untuk melawat Nishat Bagh dan Shalimar Bagh. Berhenti sebentar di Kilang pembuatan capet dan bandar lama Srinagar. Makan Tengah hari dan Makan Malam di sediakan. Bermalam di Hotel penginapan yang terletak di Srinagar.

Sarapan pagi di hotel dan bergerak menuju ke Gulmarg melalui bandar Tangmarg. Sesampai nya di Gulmarg, menaiki kereta kabel ke fasa 1 untuk menikmati pemandangan sekeliling. Kemudian pulang ke Srinagar. Makan Tengah hari dan Makan Malam di sediakan, Bermalam di hotel penginapan, Srinagar.

Selepas sarapan, daftar keluar hotel. Bergerak menuju ke Pahalgam melalui Pampore, Avantipura dan perkampungan Bijbehara yang terkenal dengan roti bakul Kashmir. Bersiar-siar di sekitar Lembah Aru, Lembah Betab dan Chandanwari yang sangat memukau pemandangan. Kemudian bergerak pulang ke Srinagar dan daftar masuk ke Houseboat. Makan tengah hari dan Makan malam di sediakan. Bermalam di Houseboat, Srinagar.

Sarapan pagi di Houseboat dan menaiki Shikara untuk bersiar-siar di Tasik Dal. Daftar keluar Houseboat dan meninggalkan Srinagar untuk penerbangan domestik ke New Delhi. Setibanya di New delhi, bergerak ke Agra. Makan Tengah hari dan makan malam disediakan. Bermalam di Hotel penginapan, Agra.

Sarapan pagi dan daftar keluar. Memulakan lawatan ke Taj Mahal (7 wonder of the world). Kemudian bertolak ke New Delhi untuk penerbangan pulang ke Kuala Lumpur. Makan tengah hari dan makan malam disediakan.

Tiba di Lapangan Terbang Antarabangsa, MH 191 at 0655pagi.

Harga

Dewasa (Seorang)
Dewasa (Berdua)
Kanak-kanak (Berkatil)
Kanak-kanak (Tanpa katil)
Price
RM5980
RM4980
RM4480
RM4280

Butiran Penerbangan

Nombor Penerbangan
Berlepas – Ketibaan
Masa
MH172
KUL-DEL
0855-1200
MH191
DEL-KUL
2310-0655#

Pakej Termasuk

Pakej Tidak Termasuk

Terma & Syarat

 1. Tempoh perjalanan sah seperti TARIKH DI ITINERARI
 2. Pakej sah untuk pemegang pasport Malaysia sahaja
 3. Semua peserta wajib lengkap 2 dos vaksinasi Covid-19
 4. Kanak-kanak di bawah umur 12 tahun mesti ditemani oleh ibu bapa/penjaga yang telah diberi vaksin sepenuhnya.
 5. Tiada bayaran balik akan dibuat untuk sebarang penginapan, makan, pemindahan atau sebarang perkhidmatan lain yang tidak digunakan
 6. Surcaj boleh dikenakan semasa Musim Puncak/Acara Khas/ Cuti Umum atau tarikh tutup Hotel
 7. Tempahan adalah tertakluk pada ketersediaan bilik/ pelancongan/ pengangkutan
 8. POLISI KANAK-KANAK: Kanak-kanak dengan katil: Kanak-kanak berkongsi dengan ibu bapa menggunakan katil tambahan (6-11 tahun)
 9. POLISI KANAK-KANAK: Kanak-kanak tanpa katil: Kanak-kanak berkongsi dengan ibu bapa tanpa katil tambahan (2-5 tahun)
 10. Pihak kami berhak untuk menukar kadar tanpa notis terlebih dahulu tertakluk kepada kadar pertukaran semasa
 11. Pihak kami berhak untuk meminda jadual perjalanan pelancongan, pengaturan perjalanan atau penginapan disebabkan oleh perubahan yang tidak dijangka dalam jadual penerbangan atau pengangkutan lain, keadaan di negara perjalanan atau transit, mengikut jadual perjalanan pelancongan atau apabila berlakunya kejadian force majeure dan sebagainya pindaan boleh dibuat sebagaimana yang difikirkan sesuai oleh syarikat dengan atau tanpa notis awal

RM4980 seorang

Sebaran

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Tidak Dapat Pakej Yang Berminat?

Pakej-pakej Lain

RM8,890 seorang

RM5,490 seorang

DARI RM1290 - RM1490 seorang

RM7,280.00 Seorang

RM4,490 seorang

RM4,990 seorang

Berminat Untuk Menempah?