Pakej Kami

6 HARI 5 MALAM JAPAN 4 KOTA (OSAKA-TOYOHASHI-MT FUJI-TOKYO)

Jadual Perjalanan

Setibanya di Lapangan Terbang Kansai, bergerak ke Osaka dan lawati Shinsekai Tsukusen. Teruskan perjalalan ke Shinshaibasi dan Dotonbori – shopping street yang paling sibuk dan tertua di Jepun. Makan malam disediakan. Bermalam di Osaka.

Sarapan pagi di hotel dan daftar keluar. Mulakan lawatan ke Osaka Castle. Kemudian teruskan perjalanan ke Nara dan lawati Nara Deer Park. Bergerak pula ke Mikawa Anjo untuk merasai pengalaman menaiki Bullet Train dari Mikawa Anjo Station ke Toyohashi. Makan tengah hari dan makan malam disediakan. Daftar masuk hotel. Bermalam di Toyohashi.

Sarapan pagi dan daftar keluar hotel. Bergerak ke Mt Fuji dan lawati Gotemba Premium Outlet untuk membeli belah. Makan tengah hari dan makan malam disediakan. Daftar masuk hotel. Bermalam di Mt Fuji.

Sarapan pagi di Hotel dan daftar keluar. Bergerak ke Mt Fuji dan lawati perkampungan tradisional Japan – Oshino Hakkai. Kemu-dian lawati hot spring Owakudani Helly Velly dan nikmati juga pelayaran cruise di Lake Ashi. Teruskan perjalanan ke Tokyo. Makan tengah hari dan makan malam disediakan. Daftar masuk hotel. Bermalam di Tokyo.

Sarapan pagi. Bergerak ke Asakusa untuk melawat pasar terbuka di Nakamise Shopping Street. Kemudian, lawati Shibuya Crossing – lintasan jalan paling sibuk didunia dan lawati juga Hachiko Statue – si anjing yang setia. Melawat pula Tokyo Mosque. Teruskan perjalanan ke Ginza dan juga Ueno untuk melawat dan membeli belah di pasar terbuka Ameyoko Shopping Street. Makan tengah hari dan makan malam di sediakan. Bermalam di Tokyo.

Harga

Dewasa (Seorang)
Dewasa (Berdua / Bertiga)
Kanak-kanak (Berkatil)
Kanak-kanak (Tanpa katil)
Harga
RM8,790
RM7,890
RM7,890
RM7,390
Nombor Penerbangan
Tarikh
Berlepas – Ketibaan
Masa
PR 530
17 FEB
KUL- MNL
0045-0435
PR 412
17 FEB
MNL-KIX
0910-1400
PR 427
22 FEB
NRT-MNL
1340-1730
PR 529
22 FEB
MNL-KUL
2000-2345

Butiran Penerbangan

Pakej Termasuk

Pakej Tidak Termasuk

Terma & Syarat

  1. Tempoh perjalanan sah dari 17 – 22 FEBRUARI 2024

  2. Pakej sah untuk pemegang pasport Malaysia sahaja
  3. Tiada bayaran balik akan dibuat untuk sebarang penginapan, makan,  pemindahan atau sebarang perkhidmatan lain yang tidak digunakan Surcaj boleh dikenakan semasa Musim Puncak/Acara Khas/ Cuti Umum atau  tarikh tutup Hotel 

  4. Tempahan adalah tertakluk pada ketersediaan bilik / tempat lawatan  pelancongan / pengangkutan 

  5. BILIK BERTIGA : Katil atau katil tambahan yang akan di berikan pada orang ketiga dalam satu bilik adalah tertakluk pada polisi hotel 
  6. POLISI KANAK-KANAK: Kanak-kanak dengan katil: Kanak-kanak berkongsi  dengan ibu bapa menggunakan katil tambahan (6-11 tahun)
  7. POLISI KANAK-KANAK: Kanak-kanak tanpa katil: Kanak-kanak berkongsi  dengan ibu bapa tanpa katil tambahan (2-5 tahun) 

  8. Pihak kami berhak untuk menukar kadar tanpa notis terlebih dahulu tertakluk kepada kadar pertukaran semasa
  9.  Pihak kami berhak untuk meminda jadual perjalanan pelancongan,  pengaturan perjalanan atau penginapan disebabkan oleh perubahan yang  tidak dijangka dalam jadual penerbangan atau pengangkutan lain, keadaan  di negara perjalanan atau transit, mengikut jadual perjalanan pelancongan  atau apabila berlakunya kejadian force majeure dan sebagainya pindaan  boleh dibuat sebagaimana yang difikirkan sesuai oleh syarikat dengan atau  tanpa notis awal

RM7,890 seorang

Tidak Dapat Pakej Yang Berminat?

Pakej-pakej Lain

RM11,580 Seorang

RM7,890 seorang

RM2,290 seorang

RM5,990 seorang

RM8,890 seorang

DARI RM1390 seorang

Berminat Untuk Menempah?