Pakej Kami

6 HARI 4 MALAM TOKYO + OSAKA

Jadual Perjalanan

Setibanya di Lapangan Terbang Narita, bergerak ke Tokyo untuk melawat Asakusa dan membeli belah di Nakamise Shopping Street. Singgah solat di Tokyo Mosque. Kemudian, lawati lintasan pejalan kaki paling sibuk di dunia, Shibuya Crossing. Lawati juga Ueno untuk membeli belah di pasar terbuka Ameyoko Street . Makan tengah hari dan makan malam disediakan. Bermalam di Tokyo.

Sarapan pagi di hotel. Bergerak ke MT Fuji untuk melawat Oshino hakkai. Kemudian, lawati Kawah Gunung Berapi Owakudani dan melihat kolam air panas yang masih aktif. Nimkati pemandangan indah Tasik Ashinoko dari Lake Ashi Cruise Makan tengah hari dan makan malam disediakan, Bermalam di Tokyo.

Sarapan pagi dan daftar keluar hotel. Bergerak ke Station Tokyo untuk merasai pengalaman menaiki Bullet Train dari Tokyo ke Kyoto. Setibanya di Station Kyoto, bergerak melawat Masjid Kyoto. Kemudian, lawati Gion Street yang terkenal dengan bangunan kayu klasik. Nikmati pemandangan indah susunan buluh di Arashiyama Bamboo Forest. Bergerak ke Osaka. Makan tengah hari dan makan malam disediakan.Daftar masuk hotel. Bermalam di Osaka.

Sarapan pagi di Hotel. Bergerak ke Nara. Melawat Nara Deer Park. Bergerak pula ke Osaka dan photo stop di Osaka Castle. Teruskan perjalalan ke Shinshaibasi dan Dotonbori untuk bersiar-siar dan membeli belah. Makan tengah hari dan makan malam disediakan. Bermalam di Osaka.

Sarapan pagi dan daftar keluar hotel. Dihantar ke Lapangan Terbang Kansai untuk penerbangan pulang ke Kuala Lumpur.

Harga

Dewasa (Seorang)
Dewasa (Berdua / Bertiga)
Kanak-kanak (Berkatil)
Kanak-kanak (Tanpa katil)
Harga
RM7,990
RM6,990
RM6,990
RM6,490
Nombor Penerbangan
Tarikh
Berlepas – Ketibaan
Masa
PR 530
29 SEP
KUL- MNL
0200-0605
PR 428
29 SEP
MNL-NRT
0730-1300
PR 411
03 OCT
KIX-MNL
1515-1855
PR 525
04 OCT
MNL-KUL
0720-1115

Butiran Penerbangan

Pakej Termasuk

Pakej Tidak Termasuk

Terma & Syarat

  1. Tempoh perjalanan sah dari 29 SEPTEMBER – 03 OCTOBER 2023

  2. Pakej sah untuk pemegang pasport Malaysia sahaja
  3. Tiada bayaran balik akan dibuat untuk sebarang penginapan, makan,  pemindahan atau sebarang perkhidmatan lain yang tidak digunakan Surcaj boleh dikenakan semasa Musim Puncak/Acara Khas/ Cuti Umum atau  tarikh tutup Hotel 

  4. Tempahan adalah tertakluk pada ketersediaan bilik / tempat lawatan  pelancongan / pengangkutan 

  5. BILIK BERTIGA : Katil atau katil tambahan yang akan di berikan pada orang ketiga dalam satu bilik adalah tertakluk pada polisi hotel 
  6. POLISI KANAK-KANAK: Kanak-kanak dengan katil: Kanak-kanak berkongsi  dengan ibu bapa menggunakan katil tambahan (6-11 tahun)
  7. POLISI KANAK-KANAK: Kanak-kanak tanpa katil: Kanak-kanak berkongsi  dengan ibu bapa tanpa katil tambahan (2-5 tahun) 

  8. Pihak kami berhak untuk menukar kadar tanpa notis terlebih dahulu tertakluk kepada kadar pertukaran semasa
  9.  Pihak kami berhak untuk meminda jadual perjalanan pelancongan,  pengaturan perjalanan atau penginapan disebabkan oleh perubahan yang  tidak dijangka dalam jadual penerbangan atau pengangkutan lain, keadaan  di negara perjalanan atau transit, mengikut jadual perjalanan pelancongan  atau apabila berlakunya kejadian force majeure dan sebagainya pindaan  boleh dibuat sebagaimana yang difikirkan sesuai oleh syarikat dengan atau  tanpa notis awal

RM6,990 seorang

Tidak Dapat Pakej Yang Berminat?

Pakej-pakej Lain

RM9,690 seorang

RM2,390 seorang

RM4,790 seorang

RM9,980 Seorang

RM6,690 seorang

RM9,290 seorang

Berminat Untuk Menempah?