Pakej Kami

6 HARI 4 MALAM TOKYO DISNEYLAND

Jadual Perjalanan

Berkumpul di KLIA, 4 jam sebelum waktu perlepasan. Berlepas ke Narita melalui Begawan dengan menaiki penerbangan Royal Brunei.

Setibanya di Narita, anda akan di sambut oleh pemandu pelancong dan di bawa melawat ke Mt Fuji (5th station if weather permit). Kemudian membeli belah di Gotemba Outlet sebelum bergerak ke Kawaguchi. Makan tengah hari dan malam disediakan. Daftar masuk hotel. Bermalam di hotel, Yamanashi.

Sarapan pagi di hotel. Bergerak ke Kamakura dan melawat The Great Budha. Teruskan perjalanan ke Yokohama untuk melawat Ramen Museum , Yamachita Park dan membeli belah di Chinatown. Kemudian bergerak ke Tokyo. Makan tengah hari dan makan malam di sediakan. Bermalam di hotel, Tokyo.

Sarapan pagi di hotel. Memulakan lawatan ke Asakusa Kannon Temple , Nakamise Street dan singgah sebentar di Tokyo Skytree untuk sesi phototop. Bersiar-siar di Tokyo Tower dan membeli belah di Ginza. Makan tengah hari dan makan malam di sediakan. Bermalam di hotel, Tokyo.

Sarapan pagi di hotel. Kemudian bergerak ke Taman Tema Tokyo Disneyland. Makan malam di sediakan. Bermalam di hotel, Seoul.

Sarapan pagi di hotel dan daftar keluar hotel . Bertolak ke Lapangan Terbang Narita untuk penerbangan pulang ke Kuala Lumpur.

Harga

Dewasa (Seorang)
Dewasa (Berdua / Bertiga)
Kanak-kanak (Berkatil)
Kanak-kanak (Tanpa katil)
Harga
RM7290
RM6590
RM6590
RM5590
Nombor Penerbangan
Tarikh
Berlepas – Ketibaan
Masa
BI 874
04 JUN
KUL- BWN
2110-2330
BI 695
05 JUN
BWN-NRT
0035-0730
BI 696
09 JUN
NRT-BWN
1145-1645
BI 873
09 JUN
BWN-KUL
1800-2020

Butiran Penerbangan

Pakej Termasuk

Pakej Tidak Termasuk

Terma & Syarat

  1.  Tempoh perjalanan sah dari 04-09 JUN 2023

  2. Pakej sah untuk pemegang pasport Malaysia sahaja
  3. Tiada bayaran balik akan dibuat untuk sebarang penginapan, makan,  pemindahan atau sebarang perkhidmatan lain yang tidak digunakan Surcaj boleh dikenakan semasa Musim Puncak/Acara Khas/ Cuti Umum atau  tarikh tutup Hotel 

  4. Tempahan adalah tertakluk pada ketersediaan bilik / tempat lawatan  pelancongan / pengangkutan 

  5. POLISI KANAK-KANAK: Kanak-kanak dengan katil: Kanak-kanak berkongsi  dengan ibu bapa menggunakan katil tambahan (6-11 tahun)
  6. POLISI KANAK-KANAK: Kanak-kanak tanpa katil: Kanak-kanak berkongsi  dengan ibu bapa tanpa katil tambahan (2-5 tahun) 

  7. Pihak kami berhak untuk menukar kadar tanpa notis terlebih dahulu tertakluk kepada kadar pertukaran semasa
  8.  Pihak kami berhak untuk meminda jadual perjalanan pelancongan,  pengaturan perjalanan atau penginapan disebabkan oleh perubahan yang  tidak dijangka dalam jadual penerbangan atau pengangkutan lain, keadaan  di negara perjalanan atau transit, mengikut jadual perjalanan pelancongan  atau apabila berlakunya kejadian force majeure dan sebagainya pindaan  boleh dibuat sebagaimana yang difikirkan sesuai oleh syarikat dengan atau  tanpa notis awal

RM6590 seorang

Sebaran

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Tidak Dapat Pakej Yang Berminat?

Pakej-pakej Lain

RM6590 seorang

RM7,990 seorang

RM8,790 Seorang

RM8990 Seorang

RM5990 seorang

RM2390 seorang

Berminat Untuk Menempah?