Pakej Kami

6 HARI 4 MALAM KOREA MUSIM BUNGA

Jadual Perjalanan

Berkumpul di KLIA, 3 jam sebelum waktu perlepasan. Berlepas ke Incheon dengan menaiki penerbangan Air Asia.

Setibanya di Incheon, anda akan di sambut oleh pemandu pelancong dan di bawa ke Chuncheon untuk melawat Nami Island. Seterusnya, melawat ke Soyanggang Skywalk dan Gubongsan Observatory and Cafe’s Street (Coffee adalah atas perbelanjaan sendiri). Kemudian pulang ke Seoul dan bersiar-siar di sekitar Insadong Antique Street untuk melihat pelbagai barangan antik yang di jual di sini. Makan tengah hari dan malam disediakan. Daftar masuk hotel. Bermalam di hotel, Seoul.

Sarapan pagi di hotel. Bergerak ke Taman Tema Everland yang terletak di Yongin. Pulang ke Seoul, melawat serta membeli belah di Dongdaemun DDP Plaza dan Dongdaemun Market. Makan tengah hari dan makan malam di sediakan. Bermalam di hotel, Seoul.

Sarapan pagi di hotel. Memulakan lawatan ke Muzium istana yang paling indah , Gyeongbok Palace dan National Folk Museum. Seterusnya melawat ke Seoul Central Mosque di Iteawon dan membeli belah di Iteawon Street. Singgah sebentar di shopping stop Ginseng Galerry, Redpine Galerry dan Lotte Duty Free . Teruskan membeli belah di Myeondong Shopping Street dan Namdaemun Shopping Street. Makan tengah hari dan makan malam di sediakan. Bermalam di hotel, Seoul.

Sarapan pagi di hotel.Kemudian mulakan lawatan ke Eupyeong Hanok Village, Eupyeong Trail dan bersiar siar di Ikseongdong Hanok Village. Melawat Seaweed Museum dan Hanbok Experience. Kemudian teruskan untuk shopping stop di Cosmetic shop dan Amethys Factory . Seterusnya anda akan di bawa melawat Haneul Park (Tidak termasuk Gondola). Singgah di Hongdae Shopping street sebelum pulang ke Seoul. Makan tengah hari dan makan malam di sediakan. Bermalam di hotel, Seoul.

Daftar keluar hotel dan bertolak ke Lapangan Terbang Incheon untuk penerbangan pulang ke Kuala Lumpur.

Harga

Dewasa (Seorang)
Dewasa (Berdua / Bertiga)
Kanak-kanak (Berkatil)
Kanak-kanak (Tanpa katil)
Harga
RM5190
RM4390
RM4090
RM3690
Nombor Penerbangan
Tarikh
Berlepas – Ketibaan
Masa
D7 504
06 MAR
KUL-ICN
2300-0630+
D7 505
11 MAR
ICN-KUL
0745-1335

Butiran Penerbangan

Pakej Termasuk

Pakej Tidak Termasuk

Terma & Syarat

  1. Tempoh perjalanan sah dari  06-11MAR2023

  2. Pakej sah untuk pemegang pasport Malaysia sahaja
  3. Semua peserta wajib lengkap 3 dos vaksinasi Covid-19
  4. Pendaftaran K-ETA adalah WAJIB untuk kemasukkan ke korea. Pihak syarikat  akan membantu untuk membuat pendaftaran namun keputusan kelulusan adalah  tertakluk kepada kelulusan pihak immigresen Korea. 

  5. Tiada bayaran balik akan dibuat untuk sebarang penginapan, makan,  pemindahan atau sebarang perkhidmatan lain yang tidak digunakan Surcaj boleh dikenakan semasa Musim Puncak/Acara Khas/ Cuti Umum atau  tarikh tutup Hotel 

  6. Tempahan adalah tertakluk pada ketersediaan bilik / tempat lawatan  pelancongan / pengangkutan 

  7. POLISI KANAK-KANAK: Kanak-kanak dengan katil: Kanak-kanak berkongsi  dengan ibu bapa menggunakan katil tambahan (6-11 tahun)
  8. POLISI KANAK-KANAK: Kanak-kanak tanpa katil: Kanak-kanak berkongsi  dengan ibu bapa tanpa katil tambahan (2-5 tahun) 

  9. Pihak kami berhak untuk menukar kadar tanpa notis terlebih dahulu tertakluk kepada kadar pertukaran semasa
  10.  Pihak kami berhak untuk meminda jadual perjalanan pelancongan,  pengaturan perjalanan atau penginapan disebabkan oleh perubahan yang  tidak dijangka dalam jadual penerbangan atau pengangkutan lain, keadaan  di negara perjalanan atau transit, mengikut jadual perjalanan pelancongan  atau apabila berlakunya kejadian force majeure dan sebagainya pindaan  boleh dibuat sebagaimana yang difikirkan sesuai oleh syarikat dengan atau  tanpa notis awal

RM4390 seorang

Sebaran

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Tidak Dapat Pakej Yang Berminat?

Pakej-pakej Lain

RM5990 seorang

RM1390 seorang

RM4390 seorang

RM5,190 seorang

RM7,290 Seorang

RM4,990 / RM5,190 seorang

Berminat Untuk Menempah?