Pakej Kami

6 HARI 4 MALAM KOREA MUSIM SEJUK

Jadual Perjalanan

Berkumpul di KLIA Terminal 2, 4 jam sebelum waktu perlepasan. Berlepas ke Incheon dengan menaiki penerbangan Air Asia.

Setibanya di Incheon, anda akan di sambut oleh pemandu pelancong dan di bawa ke Chuncheon untuk melawat Nami Island. Kemudian, teruskan perjalanan ke Ski Resort untuk merasai pengalaman bermain salji di Ski Resort. Bergerak ke Seoul. Makan tengah hari dan makan malam di sediakan. Daftar masuk hotel. Bermalam di hotel, Seoul.

Sarapan pagi di hotel. Mulakan lawatan ke Gyeongbokgung Palace, Gwanghwamun Gate, National Folk Museum dan Bukchon Hanok Village. Teruskan ke Ginseng Centre, Red Pine Tree Shop dan Duty Free Shop untuk membeli belah. Kemudian, membeli belah di kawasan terkenal Myeongdong Market dan Namdaemun Market. Lawati Cheongycheon Stream sambil menonton persembahan lampu dan air sepanjang sungai ini. Makan tengah hari dan makan malam di sediakan. Bermalam di hotel, Seoul.

Sarapan pagi di hotel. Memulakan lawatan ke Muzium istana yang paling indah , Gyeongbok Palace dan National Folk Museum. Seterusnya melawat ke Seoul Central Mosque di Iteawon dan membeli belah di Iteawon Street. Singgah sebentar di shopping stop Ginseng Galerry, Redpine Galerry dan Lotte Duty Free . Teruskan membeli belah di Myeondong Shopping Street dan Namdaemun Shopping Street. Makan tengah hari dan makan malam di sediakan. Bermalam di hotel, Seoul.

Sarapan pagi di hotel. Kemudian bertolak ke Coex Mall untuk melawat Starfield Library dan Apgujeong Rodeo Street. Melawat Seaweed Museum dan melihat cara penghasilan rumpai laut. Membeli belah di Amethyst Factory dan Cometic shop. Seterusnya melawat Haneul Park, Iteawon Street dan Seoul Central Mosque. Bergerak ke Incheon. Makan tengah hari dan makan malam di sediakan. Bermalam di hotel, Incheon.

Daftar keluar hotel. Bertolak ke Lapangan Terbang Incheon untuk penerbangan pulang ke Kuala Lumpur.

Harga

Dewasa (Seorang)
Dewasa (Berdua / Bertiga)
Kanak-kanak (Berkatil)
Kanak-kanak (Tanpa katil)
Harga
RM5,790
RM4,790
RM4,590
RM4,190
Nombor Penerbangan
Tarikh
Berlepas – Ketibaan
Masa
D7 504
13 FEB
KUL-ICN
2300-0630+
D7 505
18 FEB
ICN-KUL
0745-1335

Butiran Penerbangan

Pakej Termasuk

Pakej Tidak Termasuk

Terma & Syarat

  1. Tempoh perjalanan sah dari  13-18 FEBRUARY 2024

  2. Pakej sah untuk pemegang passport Malaysia sahaja
  3. Tiada bayaran balik akan dibuat untuk sebarang penginapan, makan, pemindahan atau sebarang perkhidmatan lain yang tidak digunakan
  4. Surcaj boleh dikenakan semasa Musim Puncak / Acara Khas / Cuti Umum atau tarikh tutup Hotel
  5. Tempahan adalah tertakluk pada ketersediaan bilik / pelancongan / pengangkutan
  6. BILIK BERTIGA: Katil atau katil tambahan yang akan diberikan pada orang ketiga dalam satu bilik adalah tertakluk pada polisi hotel.
  7. POLISI KANAK-KANAK: Kanak-kanak dengan katil: Kanak-kanak berkongsi  dengan ibu bapa menggunakan katil tambahan (6-11 tahun)
  8. POLISI KANAK-KANAK: Kanak-kanak tanpa katil: Kanak-kanak berkongsi  dengan ibu bapa tanpa katil tambahan (2-5 tahun) 

  9. Pihak kami berhak untuk menukar kadar tanpa notis terlebih dahulu tertakluk kepada kadar pertukaran semasa
  10.  Pihak kami berhak untuk meminda jadual perjalanan pelancongan,  pengaturan perjalanan atau penginapan disebabkan oleh perubahan yang  tidak dijangka dalam jadual penerbangan atau pengangkutan lain, keadaan  di negara perjalanan atau transit, mengikut jadual perjalanan pelancongan  atau apabila berlakunya kejadian force majeure dan sebagainya pindaan  boleh dibuat sebagaimana yang difikirkan sesuai oleh syarikat dengan atau  tanpa notis awal

RM4,790 seorang

Tidak Dapat Pakej Yang Berminat?

Pakej-pakej Lain

RM11,580 Seorang

RM7,890 seorang

RM2,290 seorang

RM5,990 seorang

RM8,890 seorang

DARI RM1390 seorang

Berminat Untuk Menempah?