Pakej Kami

6 HARI 4 MALAM ABU DHABI + DUBAI

Jadual Perjalanan

Berkumpul di KLIA, 3 jam sebelum waktu penerbangan. Teruskan perjalann ke Abu Dubai dengan menaiki penerbangan Emirates. Setibanya di Dubai, teruskan lawatan ke Dubai Frame (Photo Stop Sahaja), Zabeel Palace (Photo Stop Sahaja) dan Financial District (Pass by Sahaja). Makan malam di restoran tempatan. Daftar masuk hotel. Bermalam di Dubai.

Sarapan pagi di hotel. Selepas sarapan, daftar keluar hotel dan anda akan di bawa melawat ke Grand Mosque, Emirates Palace Hotel & Abu Dhabi Corniche (Photo Stop Sahaja) & Presidential Palace (Pass by Sahaja) , Ferrari World (Pass by Sahaja) dan Yas Mall . Yas Mall ialah sebuah pusat membeli-belah di Pulau Yas di Abu Dhabi, Emiriah Arab Bersatu. Ia berfungsi sebagai tempat membeli-belah, menjamu selera dan hiburan untuk penduduk Abu Dhabi dan Pulau Yas. Ia meliputi kawasan seluas kira-kira 235,000 meter persegi. Makan tengah hari dan makan malam di restoran tempatan. Teruskan perjalanan ke Dubai. Bermalam di Dubai.

Sarapan pagi di hotel. Selepas sarapan, anda akan dibawa untuk melawat sekitar Bandar Dubai. Lawatan ke Dubai Museum of The Future (Photo Stop Sahaja), Burj Al Arab (Photo Stop Sahaja), Atlantis The Palm (Photo Stop Sahaja), Dubai Marina (Photo Stop Sahaja), Al Seef Dubai (Photo Stop Sahaja) Abra Taxi- Abra berasal daripada kata kerja Arab ‘abara’ yang bermaksud ‘menyilang’. Naiki Dubai Abra, mod pengangkutan paling tradisional di bandar ini. , Gold Souk- Dubai Gold Souk atau Gold Souk, ialah pasar tradisional di Dubai, UAE. Souk ini terletak di daerah perniagaan komersial Dubai di Deira, dalam kawasan Al Dhagaya. Souk itu terdiri daripada lebih 380 peruncit, yang kebanyakannya adalah peniaga barang kemas. dan Spice Souk- Dubai Spice Souk atau Old Souk ialah pasar tradisional di Dubai, Emiriah Arab Bersatu. Spice Souk terletak di Deira, di timur Dubai, dan bersebelahan dengan Dubai Gold Souk. Spice Souk terletak di kawasan Al Ras, di Jalan Baniyas. Makan tengah hari di restoran tempatan. Pada waktu malam, anda akan menikmati makan malam di Dhow Cruise Creek – Dhow Dinner Cruise akan membawa anda ke Dubai Creek, terletak di tempat paling popular di bandar dan dianggap sebagai salah satu daripada sepuluh perkara terbaik untuk dilakukan di Dubai. Bermalam di Dubai.

Sarapan pagi di hotel. Selepas sarapan, aktiviti bebas. Teruskan dengan aktiviti di Desert Safari Caravanserai – antara aktiviti yang akan di buat adalah 4WD Dune Bashing, Camel Ride, Tanoura Dance, Belly Dance, Henna Painting, dan makan malam BBQ . Bermalam di Dubai.

Sarapan pagi di hotel. Aktiviti bebas sehingga masa untuk daftar keluar hotel. Makan tengah hari di restoran tempatan. Teruskan perjalanan ke At The Top, Burj Khalifa (Tidak Termasuk Tiket) – merupakan dek pemerhatian luar di Burj Khalifa. Ia dibuka pada 5 Januari 2010 di tingkat 124. Pada ketinggian 452 m, ia adalah dek pemerhatian luar tertinggi di dunia. Seterusnya anda akan ke Dubai Mall – terletak di tengah-tengah semuanya di Downtown Dubai, ialah destinasi runcit dan gaya hidup yang paling banyak dikunjungi di dunia – mengalu-alukan lebih 100 juta pengunjung setiap tahun. Sebuah pusat membeli-belah yang tiada tandingannya, The Dubai Mall mempunyai lebih daripada 1,200 kedai, termasuk dua pusat beli-belah utama, Galeries Lafayette dan Bloomingdale’s, bersama-sama dengan lebih 200 pengalaman menjamu selera antarabangsa dan pelbagai tarikan hiburan dan riadah untuk dinikmati seisi keluarga. Makan malam di restoran tempatan sebelum di hantar ke lapangan terbang untuk perjalanan pulang ke Kuala Lumpur.

Teruskan penerbangan pulang ke Kuala Lumpur dengan menaiki pesawat dari Dubai. Selamat tiba di lapangan terbang antarabangsa Kuala Lumpur.

Harga

Dewasa (Seorang)
Dewasa (Berdua / Bertiga)
Kanak-kanak (Berkatil)
Kanak-kanak (Tanpa katil)
Price
RM6990
RM5990
RM5890
RM5490

Butiran Penerbangan

Nombor Penerbangan
Tarikh
Berlepas – Ketibaan
Masa
EK345
28 FEB
KUL – DXB
1015-1320
EK346
05MAR
DXB – KUL
0330-1435

Pakej Termasuk

Pakej Tidak Termasuk

Terma & Syarat

  1. Tempoh perjalanan sah dari 28 Februari – 05 Mac 2023
  2. Pakej sah untuk pemegang pasport Malaysia sahaja 

  3. Tiada bayaran balik akan dibuat untuk sebarang penginapan, makan, pemindahan atau sebarang perkhidmatan lain yang tidak digunakan
  4. Tempahan adalah tertakluk pada ketersediaan bilik / tempat lawatan  pelancongan / pengangkutan 

  5. POLISI KANAK-KANAK: Kanak-kanak dengan katil: Kanak-kanak berkongsi dengan  ibu bapa menggunakan katil tambahan (6-11 tahun) 
  6. POLISI KANAK-KANAK: Kanak-kanak tanpa katil: Kanak-kanak berkongsi dengan ibu bapa tanpa katil tambahan (2-5 tahun) 

  7.  Pihak kami berhak untuk menukar kadar tanpa notis terlebih dahulu tertakluk kepada kadar pertukaran semasa 

  8.  Pihak kami berhak untuk menukar kadar tanpa notis terlebih dahulu tertakluk kepada kadar pertukaran semasa 

  9. Pihak kami berhak untuk meminda jadual perjalanan pelancongan, pengaturan perjalanan atau penginapan disebabkan oleh perubahan yang tidak  dijangka dalam jadual penerbangan atau pengangkutan lain, keadaan di negara  perjalanan atau transit, mengikut jadual perjalanan pelancongan atau apabila  berlakunya kejadian force majeure dan sebagainya pindaan boleh dibuat  sebagaimana yang difikirkan sesuai oleh syarikat dengan atau tanpa notis awal 

RM5990 seorang

Sebaran

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Tidak Dapat Pakej Yang Berminat?

Pakej-pakej Lain

RM6,990 seorang

RM3,890 seorang

RM9,990 Seorang

RM6,690 seorang

RM2,550 seorang

DARI RM1390 seorang

Berminat Untuk Menempah?