Pakej Kami

6 HARI 4 MALAM DUBAI + ABU DHABI

Jadual Perjalanan

Berkumpul di KLIA, 4 jam sebelum waktu penerbangan. Teruskan perjalanan ke Dubai dengan menaiki penerbangan Emirates. Setibanya di Dubai, teruskan lawatan ke Zabeel Palace (Photo Stop Sahaja), Financial District (Photo Stop Sahaja) dan Dubai Frame (Photo Stop Sahaja). Makan malam di restoran tempatan. Daftar masuk hotel. Bermalam di Dubai.

Sarapan pagi di hotel. Teruskan perjalanan ke Abu Dhabi. Lawatan ke Grand Mosque – terletak di Abu Dhabi, ibu kota Emiriah Arab Bersatu. Masjid terbesar di negara ini, ia adalah tempat ibadat utama untuk solat harian, Emirates Palace (Photo Stop Sahaja), Date Market – menawarkan pelbagai pilihan buah-buahan kering, kacang & gula-gula, Abu Dhabi Corniche (Photo Stop Sahaja), dan Ferrari World (Photo Stop Sahaja). Makan tengah hari dan malam di restoran tempatan. Bertolak semula ke Dubai. Bermalam di Dubai.

Sarapan pagi di hotel. Selepas sarapan, anda akan dibawa untuk melawat sekitar Bandar Dubai. Lawatan ke Old Dubai, Abra Water Taxi – Abra berasal daripada kata kerja Arab ‘abara’ yang bermaksud ‘menyilang’. Naiki Dubai Abra, mod pengangkutan paling tradisional di bandar ini, Gold Souk – terdiri daripada lebih 380 peruncit, yang kebanyakannya adalah peniaga barang kemas, Spice Souk – lokasi strategik untuk membeli-belah jubah, rempah ratus dan lain-lain lagi, Atlantis The Palm Hotel (Photo Stop Sahaja), Burj Al Arab (Photo Stop Sahaja), Jumeirah Beach (Photo Stop Sahaja), Museum of the Future (Photo Stop Sahaja), dan Mall of Emirates. Makan tengah hari di restoran tempatan dan makan malam di Dhow Cruise Creek – Dhow Dinner Cruise akan membawa anda ke Dubai Creek, terletak di tempat paling popular di bandar dan dianggap sebagai salah satu daripada sepuluh perkara terbaik untuk dilakukan di Dubai. Bermalam di Dubai.

Sarapan pagi di hotel. Selepas sarapan, aktiviti bebas. Makan tengah hari di restoran tempatan. Teruskan dengan aktiviti di Desert Safari Caravanserai – antara aktiviti yang akan di buat adalah 4WD Dune Bashing, Camel Ride, Tanoura Dance, Belly Dance, Henna Painting, dan makan malam BBQ. Bermalam di Dubai.(Tia-da servis Pemandu Pelancong pada hari ini)
Lawatan Pilihan: Miracle Garden RM250 seorang
(Min 6 orang) termasuk pengangkutan (Harga tertakluk pada perubahan semasa)

Sarapan pagi di hotel. Aktiviti bebas sehingga masa untuk daftar keluar hotel. Makan tengah hari di restoran tempatan. Teruskan perjalanan ke Bluewater Island, Ain Dubai (Photo Stop Sahaja), Burj Khalifa (Photo Stop Sahaja) -dikenali sebagai Burj Dubai sebelum perasmiannya pada tahun 2010, adalah sebuah bangunan pencakar langit di Dubai, Emiriah Arab Bersatu. Ia terkenal sebagai bangunan tertinggi di dunia. Seterusnya anda akan ke Dubai Mall – terletak di tengah-tengah semuanya di Downtown Dubai, ialah destinasi runcit dan gaya hidup yang paling banyak dikunjungi di dunia – mengalu-alukan lebih 100 juta pengunjung setiap tahun. Sebuah pusat membeli-belah yang tiada tandingannya, The Dubai Mall mempunyai lebih daripada 1,200 kedai, termasuk dua pusat beli-belah utama, Galeries Lafayette dan Bloomingdale’s, bersama-sama dengan lebih 200 pengalaman menjamu selera antarabangsa dan pelbagai tarikan hiburan dan riadah untuk dinikmati seisi keluarga. Makan malam di restoran tempatan sebelum di hantar ke lapangan terbang untuk perjalanan pulang ke Kuala Lumpur.

Lawatan Pilihan: At The Top Burj Khalifa RM250 seorang (Harga tertakluk pada perubahan semasa).

Teruskan penerbangan pulang ke Kuala Lumpur dengan menaiki pesawat dari Dubai. Selamat tiba di lapangan terbang antarabangsa Kuala Lumpur.

Harga

Dewasa (Seorang)
Dewasa (Berdua / Bertiga)
Kanak-kanak (Berkatil)
Kanak-kanak (Tanpa katil)
Price
RM7,490
RM6,490
RM6,490
RM6,290

Butiran Penerbangan

Nombor Penerbangan
Tarikh
Berlepas – Ketibaan
Masa
EK345
16 DEC
KUL – DXB
1015-1320
EK346
21 DEC
DXB – KUL
0330-1435

Pakej Termasuk

Pakej Tidak Termasuk

Terma & Syarat

  1. Tempoh perjalanan sah dari 16 – 21 DISEMBER 2023
  2. Pakej sah untuk pemegang pasport Malaysia sahaja 

  3. Tiada bayaran balik akan dibuat untuk sebarang penginapan, makan, pemindahan atau sebarang perkhidmatan lain yang tidak digunakan
  4. Tempahan adalah tertakluk pada ketersediaan bilik / tempat lawatan  pelancongan / pengangkutan 

  5. POLISI KANAK-KANAK: Kanak-kanak dengan katil: Kanak-kanak berkongsi dengan  ibu bapa menggunakan katil tambahan (6-11 tahun) 
  6. POLISI KANAK-KANAK: Kanak-kanak tanpa katil: Kanak-kanak berkongsi dengan ibu bapa tanpa katil tambahan (2-5 tahun) 

  7.  Pihak kami berhak untuk menukar kadar tanpa notis terlebih dahulu tertakluk kepada kadar pertukaran semasa 

  8.  Pihak kami berhak untuk menukar kadar tanpa notis terlebih dahulu tertakluk kepada kadar pertukaran semasa 

  9. Pihak kami berhak untuk meminda jadual perjalanan pelancongan, pengaturan perjalanan atau penginapan disebabkan oleh perubahan yang tidak  dijangka dalam jadual penerbangan atau pengangkutan lain, keadaan di negara  perjalanan atau transit, mengikut jadual perjalanan pelancongan atau apabila  berlakunya kejadian force majeure dan sebagainya pindaan boleh dibuat  sebagaimana yang difikirkan sesuai oleh syarikat dengan atau tanpa notis awal 

RM6,490 seorang

Tidak Dapat Pakej Yang Berminat?

Pakej-pakej Lain

RM11,580 Seorang

RM7,890 seorang

RM2,290 seorang

RM5,990 seorang

RM8,890 seorang

DARI RM1390 seorang

Berminat Untuk Menempah?