Pakej Kami

6 HARI 4 MALAM ABU DHABI + DUBAI

Jadual Perjalanan

Berkumpul di KLIA, 3 jam sebelum waktu penerbangan. Teruskan perjalann ke  Abu Dhabi dengan menaiki penerbangan Eithad Airways. Setibanya di Abu  Dhabi, anda akan dibawa ke hotel untuk daftar masuk. Bermalam di Abu Dhabi. 

Sarapan pagi di hotel. Selepas sarapan, daftar keluar hotel dan anda akan di  bawa melawat ke Grand Mosque, Emirates Palace & Presidential Palace (Photo  Stop Sahaja), Ferrari World (Photo Stop Sahaja) dan Yas Mall . Yas Mall ialah  sebuah pusat membeli-belah di Pulau Yas di Abu Dhabi, Emiriah Arab Bersatu. Ia  berfungsi sebagai tempat membeli-belah, menjamu selera dan hiburan untuk  penduduk Abu Dhabi dan Pulau Yas. Ia meliputi kawasan seluas kira-kira 235,000  meter persegi. Makan tengah hari dan makan malam di restoran tempatan.  Teruskan perjalanan ke Dubai. Daftar masuk hotel. Bermalam di Dubai. 

Sarapan pagi di hotel. Selepas sarapan, anda akan dibawa untuk melawat  sekitar Bandar Dubai. Lawatan ke Future Museum (Photo Stop Sahaja), Dubai  Frame (Photo Stop Sahaja), Burj Al Arab (Photo Stop Sahaja), Atlantis The Palm  (Photo Stop Sahaja), Dubai Marina (Photo Stop Sahaja), Abra Taxi- Abra berasal  daripada kata kerja Arab ‘abara’ yang bermaksud ‘menyilang’. Naiki Dubai Abra, mod pengangkutan paling tradisional di bandar ini. , Gold Souk- Dubai Gold  Souk atau Gold Souk, ialah pasar tradisional di Dubai, UAE. Souk ini terletak di  daerah perniagaan komersial Dubai di Deira, dalam kawasan Al Dhagaya. Souk  itu terdiri daripada lebih 380 peruncit, yang kebanyakannya adalah peniaga  barang kemas. dan Spice Souk- Dubai Spice Souk atau Old Souk ialah pasar  tradisional di Dubai, Emiriah Arab Bersatu. Spice Souk terletak di Deira, di timur  Dubai, dan bersebelahan dengan Dubai Gold Souk. Spice Souk terletak di  kawasan Al Ras, di Jalan Baniyas. Makan tengah hari di restoran tempatan.  Pada waktu malam, anda akan menikmati makan malam di Dhow Cruise Creek  – Dhow Dinner Cruise akan membawa anda ke Dubai Creek, terletak di tempat  paling popular di bandar dan dianggap sebagai salah satu daripada sepuluh  perkara terbaik untuk dilakukan di Dubai. Bermalam di Dubai.

Sarapan pagi di hotel. Selepas sarapan, aktiviti bebas. Makan tengah hari di  restoran tempatan. Teruskan dengan aktiviti di Desert Safari Caravanserai –  antara aktiviti yang akan di buat adalah 4WD Dune Bashing, Camel Ride,  Tanoura Dance, Belly Dance, Henna Painting, dan makan malam BBQ .  Bermalam di Dubai.

Sarapan pagi di hotel. Aktiviti bebas sehingga masa untuk daftar keluar hotel.  Teruskan perjalanan ke At The Top, Burj Khalifa – merupakan dek pemerhatian  luar di Burj Khalifa. Ia dibuka pada 5 Januari 2010 di tingkat 124. Pada ketinggian 452 m, ia adalah dek pemerhatian luar tertinggi di dunia. Seterusnya anda akan  ke Dubai Mall – terletak di tengah-tengah semuanya di Downtown Dubai, ialah  destinasi runcit dan gaya hidup yang paling banyak dikunjungi di dunia –  mengalu-alukan lebih 100 juta pengunjung setiap tahun. Sebuah pusat membeli belah yang tiada tandingannya, The Dubai Mall mempunyai lebih daripada  1,200 kedai, termasuk dua pusat beli-belah utama, Galeries Lafayette dan  Bloomingdale’s, bersama-sama dengan lebih 200 pengalaman menjamu selera  antarabangsa dan pelbagai tarikan hiburan dan riadah untuk dinikmati seisi  keluarga. Makan tengah hari di restoran tempatan sebelum di hantar ke  lapangan terbang untuk perjalanan pulang ke Kuala Lumpur. 

Teruskan penerbangan pulang ke Kuala Lumpur dengan menaiki pesawat dari  Abu Dhabi. Selamat tiba di lapangan terbang antarabangsa Kuala Lumpur.

Harga

Dewasa (Seorang)
Dewasa (Berdua / Bertiga)
Kanak-kanak (Berkatil)
Kanak-kanak (Tanpa katil)
Price
RM6290
RM5690
RM5590
RM5090

Butiran Penerbangan

Nombor Penerbangan
Tarikh
Berlepas – Ketibaan
Masa
EY 411
24 DEC
KUL – AUH
1940-2240
EY5425
28 DEC
XNB – AUH
1930-2050
EY418
28 DEC
AUH – KUL
2310-1020

Pakej Termasuk

Pakej Tidak Termasuk

Terma & Syarat

  1. Tempoh perjalanan sah dari 24-29 Disember 2022 

  2. Pakej sah untuk pemegang pasport Malaysia sahaja 

  3. Semua peserta wajib lengkap 2 dos vaksinasi Covid-19 

  4. Tiada bayaran balik akan dibuat untuk sebarang penginapan, makan, pemindahan atau sebarang perkhidmatan lain yang tidak digunakan
  5. Tempahan adalah tertakluk pada ketersediaan bilik / tempat lawatan  pelancongan / pengangkutan 

  6. POLISI KANAK-KANAK: Kanak-kanak dengan katil: Kanak-kanak berkongsi dengan  ibu bapa menggunakan katil tambahan (6-11 tahun) 
  7. POLISI KANAK-KANAK: Kanak-kanak tanpa katil: Kanak-kanak berkongsi dengan ibu bapa tanpa katil tambahan (2-5 tahun) 

  8.  Pihak kami berhak untuk menukar kadar tanpa notis terlebih dahulu tertakluk kepada kadar pertukaran semasa 

  9.  Pihak kami berhak untuk menukar kadar tanpa notis terlebih dahulu tertakluk kepada kadar pertukaran semasa 

  10. Pihak kami berhak untuk meminda jadual perjalanan pelancongan, pengaturan perjalanan atau penginapan disebabkan oleh perubahan yang tidak  dijangka dalam jadual penerbangan atau pengangkutan lain, keadaan di negara  perjalanan atau transit, mengikut jadual perjalanan pelancongan atau apabila  berlakunya kejadian force majeure dan sebagainya pindaan boleh dibuat  sebagaimana yang difikirkan sesuai oleh syarikat dengan atau tanpa notis awal 

RM5690 seorang

Sebaran

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Tidak Dapat Pakej Yang Berminat?

Pakej-pakej Lain

DARI RM1290 - RM1490 seorang

RM7,280.00 Seorang

RM4,790 seorang

RM4,990 seorang

RM7,790.00 seorang

RM5690 seorang

Berminat Untuk Menempah?