Pakej Kami

4 HARI 3MALAM MEDAN LAKE TOBA

Jadual Perjalanan

Setibanya di lapangan Antarabangsa Kuala Namu Medan, di sambut oleh  pemandu pelancong. Kemudian bertolak ke Parapat, Lake Toba. Dalam  perjalanan berhenti di Kedai Paten untuk membeli produk makanan tempatan  seperti Teng Teng, Ting Ting, Dll. Tiba di Parapat, daftar masuk Hotel. Bermalam di  Parapat. Makan malam di sediakan.

Selepas sarapan pagi di hotel, kemudian melawat Kaldera Toba Nomadic Escape,  Pantai Bebas Parapat. Kembali ke Parapat dan terus ke Berastagi. Singgah di air  terjun Sipiso Piso untuk melihat air terjun lebih kurang 110 meter dan melihat  pemandangan luar biasa Tasik Toba dari Utara. Teruskan ke Berastagi sebaik tiba di Berastagi melawat Pasar Buah-buahan Sentral untuk membeli buah-buahan  tropika, sayur-sayuran dan bunga. Daftar masuk ke Hotel. Bermalam di Berastagi.  Makan malam di sediakan. 

Sarapan pagi di hotel. Pandu pulang ke Medan dan melawat Replika Pagoda  Shwedagon di Taman Alam Lumbini. Setibanya di Medan melawat Markisa  Noerlen. Kunjungi Istana Maimoon untuk melihat istana Sultan Deli yang dibina  pada tahun 1888. Melawat dan membeli belah di pusat Batik, Pasar Ikan Lama  (pasar tradisional) dan Medan Mall. Kemudian, daftar masuk hotel. Nikmati  suasana hangat Merdeka Walk , Dewan Bandaraya, Pejabat Pos . Bermalam di  hotel, Medan.

Sarapan pagi di hotel dan daftar keluar. Aktiviti bebas dan bertolak ke Lapangan  Terbang untuk penerbangan pulang

Harga

Dewasa (Seorang)
Dewasa (Berdua / Bertiga)
Kanak-kanak (Berkatil)
Kanak-kanak (Tanpa katil)
Price
RM1950
RM1750
RM1550
RM1450

Butiran Penerbangan

Nombor Penerbangan
Tarikh
Berlepas – Ketibaan
Masa
MH 864
17 DEC
KUL – KNO
1455 – 1500
MH 865
20 DEC
KNO – KUL
1545 – 1750

Pakej Termasuk

Pakej Tidak Termasuk

Terma & Syarat

  1. Tempoh perjalanan sah dari 17-20 December 2022
  2. Pakej sah untuk pemegang pasport Malaysia sahaja
  3. Semua peserta wajib lengkap 2 dos vaksinasi Covid-19 
  4. Tiada bayaran balik akan dibuat untuk sebarang penginapan, makan, Surcaj boleh dikenakan semasa Musim Puncak/Acara Khas/ Cuti Umum atau tarikh tutup Hotel
  5. Tempahan adalah tertakluk pada ketersediaan bilik/ pelancongan/ pengangkutan 
  6.  POLISI KANAK-KANAK: Kanak-kanak dengan katil: Kanak-kanak berkongsi  dengan ibu bapa menggunakan katil tambahan (6-9 tahun)
  7.  POLISI KANAK-KANAK: Kanak-kanak tanpa katil: Kanak-kanak berkongsi dengan  ibu bapa tanpa katil tambahan (2-5 tahun)
  8. Pihak kami berhak untuk menukar kadar tanpa notis terlebih dahulu tertakluk kepada kadar pertukaran semasa 

  9. Pihak kami berhak untuk meminda jadual perjalanan pelancongan, pengaturan perjalanan atau penginapan disebabkan oleh perubahan yang tidak  dijangka dalam jadual penerbangan atau pengangkutan lain, keadaan di negara perjalanan atau transit, mengikut jadual perjalanan pelancongan atau apabila  berlakunya kejadian force majeure dan sebagainya pindaan boleh dibuat  sebagaimana yang difikirkan sesuai oleh syarikat dengan atau tanpa notis awal 

RM1750 seorang

Sebaran

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Tidak Dapat Pakej Yang Berminat?

Pakej-pakej Lain

RM6590 seorang

RM7,990 seorang

RM8,790 Seorang

RM8990 Seorang

RM5990 seorang

RM2390 seorang

Berminat Untuk Menempah?