Pakej Kami

4 HARI 3 MALAM SAIGON CHU CHI & MEKONG DELTA

Jadual Perjalanan

Setibanya di lapangan terbang Tan Son Nhat, anda akan disambut oleh pemandu pelancong dan di bawa ke pusat bandar untuk lawatan bandaraya. Lawatan singkat ke Ho Chi Minh City: Notre Dame Cathedral, The Old Post Office, Terus melawat The War Museum . Kemudian di teruskan dengan progaram membeli-belah di Hard Rock Café. Daftar masuk hotel. Makan tengah hari dan makan malam di restoran Halal. Bermalam di hotel penginapan, saigon.

Selepas sarapan pagi, program akan di mulakan dengan lawatan ke terowong Cu Chi yang terkenal. Rangkaian terowong ini, yang menjangkau lebih 200km, menjadi legenda pada tahun 1960-an. Terowong Cu Chi memainkan peranan penting dalam Perang A.S. – Vietnam kerana mereka membenarkan Viet Cong mengawal kawasan luar bandar yang besar hanya 30 hingga 40 km dari Saigon. Pada ketinggiannya, sistem terowong terbentang dari Saigon ke sempadan Kemboja. Selepas itu, bergerak pulang ke bandar saigion. Berhenti sebentar untuk membeli-belah di beberapa kedai yang menjual barangan Muslim: Kedai koleksi Hong Anh atau Mai( baju kurung, telekung), dataran Sai Gon, Pasar Ben Thanh. Kemudian, melawat Masjid Al – Rahim (45 Nam Ky Khoi Nghia) yang dibina pada tahun 1885 oleh umat Islam Malaysia – Indonesia. Makan tengah hari dan makan malam di restoran Halal. Bermalam di hotel penginapan, saigon.

Selepas sarapan pagi, bergerak ke pinggir Saigon dan memulakan lawatan di jalan luar bandar yang indah. Mulakan di Stesen Bot Pelancong (My Tho), menyusuri sungai Tien (Mekong) dan melihat empat pulau: Naga, Unicorn, Kura-kura, Phoenix. Nikmati jus kelapa segar. Melawat pasar terapung ikan dan perkampungan kraf ikan di sepanjang Sungai Tien. Berhenti di pulau Thoi Son, berjalan di sekitar perkampungan dan melihat kebun buah-buahan, menikmati buah-buahan tropika dan mendengar muzik tradisional. Naiki bot dayung di terusan kecil dengan pemandangan indah di kawasan desa, untuk melawat ladang lebah madu dan menikmati teh madu. Singgah di pulau Phoenix untuk melawat Coconut Monk Temple dan Crocodile-pool. Selepas itu, bergerak pulang semula ke bandar Saigon. Makan tengahari dan makan malam di restoran Halal.Bermalam di hotel penginapan,Saigon

Sarapan pagi di hotel. Daftar keluar hotel dan anda dihantar ke lapangan terbang antarabangsa Tai Son Nhat untuk penerbangan pulang ke Kuala Lumpur.

Harga

Dewasa (Seorang)
Dewasa (Berdua)
Kanak-kanak (Berkatil)
Kanak-kanak (Tanpa katil)
Price
RM2590
RM1850
RM1750
RM1650

Butiran Penerbangan

Nombor Penerbangan
Berlepas – Ketibaan
Masa
MH750
KUL – SGN
0900-1000
MH751
SGN – KUL
1100- 1355

Pakej Termasuk

Pakej Tidak Termasuk

Terma & Syarat

  1. Tempoh perjalanan sah seperti tarikh tertera dalam itinerari.
  2. Pakej sah untuk pemegang pasport Malaysia sahaja
  3. Semua peserta wajib lengkap 2 dos vaksinasi Covid-19
  4. Tiada bayaran balik akan dibuat untuk sebarang penginapan, makan
  5. Surcaj boleh dikenakan semasa Musim Puncak/Acara Khas/ Cuti Umum atau tarikh tutup Hotel
  6. Tempahan adalah tertakluk pada ketersediaan bilik/ pelancongan/pengangkutan
  7. POLISI KANAK-KANAK: Kanak-kanak dengan katil: Kanak-kanak berkongsi dengan ibu bapa menggunakan katil tambahan (6-11 tahun)
  8. POLISI KANAK-KANAK: Kanak-kanak tanpa katil: Kanak-kanak berkongsi dengan ibu bapa tanpa katil tambahan (2-5 tahun)
  9. Pihak kami berhak untuk menukar kadar tanpa notis terlebih dahulu tertakluk kepada kadar pertukaran semasa
  10. Pihak kami berhak untuk meminda jadual perjalanan pelancongan, pengaturan perjalanan atau penginapan disebabkan oleh perubahan yang tidak dijangka dalam jadual penerbangan atau pengangkutan lain, keadaan di negara perjalanan atau transit, mengikut jadual perjalanan pelancongan atau apabila berlakunya kejadian force majeure dan sebagainya pindaan boleh dibuat sebagaimana yang difikirkan sesuai oleh syarikat dengan atau tanpa notis awal

RM1850 seorang

Sebaran

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Tidak Dapat Pakej Yang Berminat?

Pakej-pakej Lain

RM8,890 seorang

RM5,490 seorang

DARI RM1290 - RM1490 seorang

RM7,280.00 Seorang

RM4,490 seorang

RM4,990 seorang

Berminat Untuk Menempah?