Pakej Kami

4 HARI 3 MALAM JAKARTA – BANDUNG

Jadual Perjalanan

Setibanya di Lapangan Terbang Soekarno Hatta Jakarta, di sambut oleh Pemandu Pelancong dan di bawa melawat Taman Mini Indonesia Indah untuk melihat budaya Indonesia. Kemudian bertolak ke Bandung dan setibanya di Bandung, anda akan di bawa melawat The Lodge Maribaya. Kemudian perjalanan di teruskan ke Gedung Sate (photo stop) dan Bangunan Asia Afrika (photo stop). Seterusnya membeli belah di Jalan Braga sebelum bertolak ke Hotel untuk daftar masuk hotel. Makan tengah hari dan makan malam di sediakan. Bermalam di hotel, Bandung.

Sarapan pagi di hotel dan menuju ke bahagian selatan Bandung, Ciwidey untuk melawat Kawah Putih yang terhasil daripada letusan gunung berapi dan membentuk seperti kawah. Kemudian, teruskan melawat Glamping Lakeside dan Strawberry Farm. Pulang semula ke Bandung dan membeli belah di Cibaduyut Shoes Center. Makan tengahhari dan makan malam disediakan. Bermalam di hotel, Bandung.

Sarapan pagi di hotel dan daftar keluar. Bertolak ke Lembang untuk melawat Lembang Floating Market dan Lembang Farm House. Kemudian, pulang semula ke Bandung. Membeli belah di Pasar Baru Wholeseller Market dan factory outlet di Rumah Mode. Seterusnya, singgah di Kartika Sari sebelum meneruskan perjalanan ke Jakarta. Makan tengah hari dan makan malam disediakan. Bermalam di Jakarta.

Sarapan pagi di hotel dan daftar keluar. Aktiviti di mulakan dengan melawat Monas (Photo stop) dan melawat Masjid Istiqlal (Photo stop). Kemudian membeli belah di Mangga Dua. Makan tengah hari di sediakan. Bertolak ke Lapangan Terbang Antarabangsa Jakarta untuk penerbangan pulang ke Kuala Lumpur.

Harga

Dewasa (Seorang)
Dewasa (Berdua / Bertiga)
Kanak-kanak (Berkatil)
Kanak-kanak (Tanpa katil)
Price
RM2690
RM2390
RM2290
RM2190

Butiran Penerbangan

Nombor Penerbangan
Tarikh
Berlepas – Ketibaan
Masa
MH 713
21 JAN
KUL – CGK
0730-0830
MH 720
24 JAN
CGK – KUL
1545 – 1850

Pakej Termasuk

Pakej Tidak Termasuk

Terma & Syarat

  1. Tempoh perjalanan sah dari 21 – 24 JANUARI 2023
  2. Pakej sah untuk pemegang pasport Malaysia sahaja
  3. Semua peserta wajib lengkap 2 dos vaksinasi Covid-19 
  4. Tiada bayaran balik akan dibuat untuk sebarang penginapan, makan,
  5.  Surcaj boleh dikenakan semasa Musim Puncak/Acara Khas/ Cuti Umum atau tarikh tutup Hotel
  6. Tempahan adalah tertakluk pada ketersediaan bilik/ pelancongan/ pengangkutan 
  7.  POLISI KANAK-KANAK: Kanak-kanak dengan katil: Kanak-kanak berkongsi  dengan ibu bapa menggunakan katil tambahan (6-9 tahun)
  8.  POLISI KANAK-KANAK: Kanak-kanak tanpa katil: Kanak-kanak berkongsi dengan  ibu bapa tanpa katil tambahan (2-5 tahun)
  9. Pihak kami berhak untuk menukar kadar tanpa notis terlebih dahulu tertakluk kepada kadar pertukaran semasa 

  10. Pihak kami berhak untuk meminda jadual perjalanan pelancongan, pengaturan perjalanan atau penginapan disebabkan oleh perubahan yang tidak  dijangka dalam jadual penerbangan atau pengangkutan lain, keadaan di negara perjalanan atau transit, mengikut jadual perjalanan pelancongan atau apabila  berlakunya kejadian force majeure dan sebagainya pindaan boleh dibuat  sebagaimana yang difikirkan sesuai oleh syarikat dengan atau tanpa notis awal 

RM2390 seorang

Tidak Dapat Pakej Yang Berminat?

Pakej-pakej Lain

RM9,690 seorang

RM2,390 seorang

RM4,790 seorang

RM9,980 Seorang

RM6,690 seorang

RM9,290 seorang

Berminat Untuk Menempah?