Pakej Kami

12 HARI 9 MALAM EROPAH 6 NEGARA (London – Paris – Brussels – Amsterdam – Frankfurt – Lucerne – Zurich

Jadual Perjalanan

Berkumpul di KLIA, 4 jam sebelum waktu perlepasan. Berlepas ke London dengan menai-ki pesawat Emirates melalui Dubai.

Setibanya di London, anda akan disambut oleh pemandu pelancong 1 jam setengah selepas mendarat dan dibawa ke Bicester Village – merupakan pusat beli-belah kedai berjenama di pinggir Bicester, sebuah bandar di Oxfordshire, England. Pusat ini merupakan lokasi kedua paling banyak dikunjungi di United Kingdom oleh pelancong, selepas Istana Buckingham. Kemudian, terus ke hotel untuk daftar masuk. Makan malam disediakan. Bermalam di London.

Sarapan pagi di hotel. Teruskan lawatan di Kota London. Photo stop di Tower Bridge , Big Ben , Buckingham Palace dan berjalan di sekitar Eye of London . Teruskan ke Westminster Abbey Area pass by St James Palace, Trafalgar Square dan Downing Street . Aktiviti membeli-belah di Oxford Street. Makan malam disediakan. Daftar masuk hotel. Bermalam di London.
Lawatan Pilihan : Eye of London (Fast Track) GBP55 seorang (Tertakluk pada perubahan semasa.

Sarapan pagi di hotel. Teruskan perjalanan ke Dover Port untuk menaiki feri ke Calais . Setelah tiba di Calais, anda akan dijemput dan dibawa terus ke Paris. Makan malam disediakan. Daftar masuk hotel. Bermalam di Paris.

Sarapan pagi di hotel. Teruskan lawatan ke sekitar
Bandar Paris. Photo stop di Eiffel Tower, dan Arch De Triomphe. Pass by Palais Garnier, Foyer de la Madeleine, Place De La Concorde, Louvre Museum & Cathedrale dan Notre-Dame de Paris. Berhenti untuk solat di Grande Mosque de Paris. Makan malam disediakan. Daftar masuk hotel. Bermalam di Paris.


Lawatan Pilihan: Eiffel Tower Level 2 Escalator EUR18 seorang (Tertakluk pada perubahan semasa)

Sarapan pagi di hotel. Daftar keluar hotel. Teruskan ke La Valle Village untuk membeli – belah. Kemudian, terus ke Brussels. Makan malam disediakan. Daftar masuk hotel. Bermalam di Brussels.

Sarapan pagi di hotel. Daftar keluar dari hotel. Teruskan lawatan ke sekitar Bandar Brussels – City Hall, Grand Place, Place of Justice dan Royal Palace. Photo stop di La Grand Place dan Atomium. Makan malam disediakan. Teruskan perjalanan ke Amsterdam. Daftar masuk hotel. Bermalam di Amsterdam.

Sarapan pagi di hotel. Selepas sarapan, teruskan lawatan ke Zaanse Schanns Village. Photo stop di Volendam Town. Berhenti untuk solat di Islamic Faith Foundation. Aktiviti bebas di Damrak Canal Cruise (Tidak termasuk tiket). Makan malam disediakan. Bermalam di Amsterdam.

Lawatan Pilihan: Canal Cruise EUR20 seorang (Tertakluk pada perubahan semasa)

Sarapan pagi di hotel. Daftar keluar dari hotel. Teruskan perjalanan ke Frankfurt. Setibanya di Frankfurt, pass by Geldmuseum der Deutschen Bundesbank, Alte Oper, Haupwatche, Zeil, dan Frankfurt Cathedral. Photo stop di Romer & Romerberg. Makan malam disediakan. Daftar masuk hotel. Bermalam di Frankfurt.

Sarapan pagi di hotel. Daftar keluar dari hotel. Teruskan perjalanan ke Lake Titisee Area. Kemudian, photo stop di Rhine Falls. Teruskan perjalanan ke Interlaken. Makan malam disediakan. Daftar masuk hotel. Bermalam di Interlaken.
Lawatan pilihan: Rhine Falls Boat CHF25 seorang (Tertakluk pada perubahan semasa)

Sarapan pagi di hotel. Daftar keluar dari hotel. Teruskan perjalanan ke Zurich. Photo stop di Mt. Titlis. Kemudian, photo stop di Lake Lucerne, Wooden Chapel Bridge dan The Lion Monument. Terus ke lapangan terbang Zurich untuk penerbangan pulang ke Kuala Lumpur melalui Dubai.

Teruskan perjalanan ke Kuala Lumpur. Selamat tiba di lapangan terbang antarabangsa Kuala Lumpur.

Harga

Dewasa (Seorang)
Dewasa (Berdua / Bertiga)
Kanak-kanak (Berkatil)
Kanak-kanak (Tanpa katil)
Harga
RM13,580
RM11,580
RM11,080
RM10,080

Butiran Penerbangan

Nombor Penerbangan
Tarikh
Berlepas – Ketibaan
Masa
EK 347
10 FEB
KUL – DXB
1910-2230
EK 007
11 FEB
DXB-LHR
0310-0710
EK 086
20 FEB
ZRH-DXB
2155-0710+
EK 342
21 FEB
DXB – KUL
1035-2150

Pakej Termasuk

Pakej Tidak Termasuk

Terma & Syarat

  1. Tempoh perjalanan sah dari 10 – 21 FEBRUARI 2024

  2. Pakej sah untuk pemegang pasport Malaysia sahaja

  3. Tiada bayaran balik akan dibuat untuk sebarang penginapan, makan,  pemindahan atau sebarang perkhidmatan lain yang tidak digunakan

  4. Tempahan adalah tertakluk pada ketersediaan bilik / tempat lawatan  pelancongan / pengangkutan 

  5. POLISI KANAK-KANAK: Kanak-kanak dengan katil: Kanak-kanak berkongsi  dengan ibu bapa menggunakan katil tambahan (6-11 tahun) 

  6.  POLISI KANAK-KANAK: Kanak-kanak tanpa katil: Kanak-kanak berkongsi  dengan ibu bapa tanpa katil tambahan (2-5 tahun) 

  7. Pihak kami berhak untuk menukar kadar tanpa
  8. Pihak kami berhak untuk meminda jadual perjalanan pelancongan,  pengaturan perjalanan atau penginapan disebabkan oleh perubahan yang  tidak dijangka dalam jadual penerbangan atau pengangkutan lain, keadaan  di negara perjalanan atau transit, mengikut jadual perjalanan pelancongan  atau apabila berlakunya kejadian force majeure dan sebagainya pindaan  boleh dibuat sebagaimana yang difikirkan sesuai oleh syarikat dengan atau  tanpa notis awal

RM11,580 Seorang

Tidak Dapat Pakej Yang Berminat?

Pakej-pakej Lain

RM9,690 seorang

RM2,390 seorang

RM4,790 seorang

RM9,980 Seorang

RM6,690 seorang

RM9,290 seorang

Berminat Untuk Menempah?