Pakej Kami

12 HARI 9 MALAM EROPAH 6 NEGARA (London – Paris – Brussels – Amsterdam – Frankfurt – Lucerne – Zurich) DEC

Jadual Perjalanan

Berkumpul di KLIA, 4 jam sebelum waktu perlepasan. Berlepas ke London dengan menaiki pesawat Emirates melalui Dubai.

Setibanya di London, anda akan disambut 1 jam setengah selepas mendarat dan dibawa ke Bicester Village dan Stanford Stadium (Photo Stop Sahaja). Makan malam disediakan. Daftar masuk hotel. Bermalam di London.

Sarapan pagi di hotel. Teruskan lawatan di Kota London. Photo stop di Tower Bridge, Big Ben, Buckingham Palace dan berjalan di sekitar Eye of London. Teruskan ke Westminster Abbey Area pass by St James Palace, Trafalgar Square dan Downing Street. Aktiviti membeli-belah di Oxford Street dan China Town. Makan malam disediakan. Daftar masuk hotel. Bermalam di London.


Lawatan Pilihan : Eye of London (Fast Track) GBP55 seorang (Tertakluk pada perubahan
semasa)

Sarapan pagi di hotel. Teruskan perjalanan ke Dover Port untuk menaiki feri ke Calais. Setelah tiba di Calais, anda akan dijemput dan dibawa terus ke Paris. Makan malam disediakan. Daftar masuk hotel. Bermalam di Paris.

Sarapan pagi di hotel. Teruskan lawatan ke sekitar Bandar Paris. Photo stop di Eiffel Tower, dan Arch De Triomphe. Pass by Palais Garnier, Foyer de la Madeleine, Place De La Concorde, Louvre Museum & Cathedrale dan Notre-Dame de Paris. Berhenti untuk solat di Grande Mosque de Paris. Makan malam disediakan. Daftar masuk hotel. Bermalam di Paris.

Lawatan Pilihan : Eiffel Tower Level 2 Escalator EUR18 seorang (Tertakluk pada perubahan semasa.

Sarapan pagi di hotel. Daftar keluar hotel. Teruskan perjalanan ke Brussels dan lawatan ke sekitar Bandar Brussels – City Hall, Grand Place, Place of Justice dan Royal Palace. Photo stop di La Grand Place dan Atomium. Makan malam disediakan. Teruskan perjalanan ke Amsterdam. Daftar masuk hotel. Bermalam di Amsterdam.

Sarapan pagi di hotel. Selepas sarapan, teruskan lawatan ke Zaanse Schanns Village. Photo stop di Volendam Town. Berhenti untuk solat di Islamic Faith Foundation. Aktiviti bebas di Damrak Canal Cruise (Tidak termasuk tiket). Makan malam disediakan.Bermalam di Amsterdam.


Lawatan Pilihan: Canal Cruise EUR25 seorang (Tertakluk pada perubahan semasa)

Sarapan pagi di hotel. Daftar keluar hotel dan teruskan perjalanan ke gereja purba Colmar dan rumah Renaissance Alsatian telah menjadikannya pusat pelancongan. Musée d’Unterlinden, dahulunya sebuah biara, menempatkan Isenheim Altarpiece abad ke-16, karya agung pelukis agama Jerman Matthias Grünewald. Teruskan perjalanan ke Zurich. Makan malam disediakan. Daftar masuk hotel. Bermalam di Zurich.

Sarapan pagi di hotel.Photo stop di Mt. Titlis untuk menikmati salah satu warisan dunia UNESCO dan merupakan gunung tertinggi di Switzerland. Kemudian, photo stop di Lake Lucerne, Wooden Chapel Bridge dan The Lion Monument.  Teruskan perjalanan ke Zurich. Makan malam disediakan. Bermalam di Zurich.

Sarapan pagi di hotel. Daftar keluar dari hotel. Lawatan ke Lind Chocolate Factory. Teruskan perjalanan ke Rhine Falls. Photo stop di Rhine Falls. Lawatan di Lake Titisee. Teruskan perjalanan ke Frankfurt. Makan malam disediakan. Daftar masuk hotel. Bermalam di Frankfurt.


Lawatan pilihan: Rhine Falls Boat CHF20 seorang (Tertakluk pada perubahan semasa)

Sarapan pagi di hotel. Daftar keluar dari hotel. Pass by Geldmuseum der Deutschen Bundesbank, Alte Oper, Haupwatche, Zeil, dan Frankfurt Cathedral. Photo stop di Romer & Romerberg. Kemudian, terus ke lapangan terbang Frankfurt untuk penerbangan pulang ke Kuala Lumpur melalui Dubai.

Teruskan perjalanan ke Kuala Lumpur. Selamat tiba di lapangan terbang antarabangsa Kuala Lumpur.

Harga

Dewasa (Seorang)
Dewasa (Berdua / Bertiga)
Kanak-kanak (Berkatil)
Kanak-kanak (Tanpa katil)
Harga
RM13,580
RM11,580
RM11,080
RM10,880

Butiran Penerbangan

Nombor Penerbangan
Tarikh
Berlepas – Ketibaan
Masa
EK 347
16 DEC
KUL – DXB
1920-2230
EK 007
17 DEC
DXB-LHR
0310-0710
EK 048
26 DEC
FRA-DXB
2120-0645
EK 342
27 DEC
DXB – KUL
1035-2150

Pakej Termasuk

Pakej Tidak Termasuk

Terma & Syarat

  1. Tempoh perjalanan sah dari 16-27 DISEMBER 2023

  2. Pakej sah untuk pemegang pasport Malaysia sahaja

  3. Tiada bayaran balik akan dibuat untuk sebarang penginapan, makan,  pemindahan atau sebarang perkhidmatan lain yang tidak digunakan

  4. Tempahan adalah tertakluk pada ketersediaan bilik / tempat lawatan  pelancongan / pengangkutan 

  5. POLISI KANAK-KANAK: Kanak-kanak dengan katil: Kanak-kanak berkongsi  dengan ibu bapa menggunakan katil tambahan (6-11 tahun) 

  6.  POLISI KANAK-KANAK: Kanak-kanak tanpa katil: Kanak-kanak berkongsi  dengan ibu bapa tanpa katil tambahan (2-5 tahun) 

  7. Pihak kami berhak untuk menukar kadar tanpa
  8. Pihak kami berhak untuk meminda jadual perjalanan pelancongan,  pengaturan perjalanan atau penginapan disebabkan oleh perubahan yang  tidak dijangka dalam jadual penerbangan atau pengangkutan lain, keadaan  di negara perjalanan atau transit, mengikut jadual perjalanan pelancongan  atau apabila berlakunya kejadian force majeure dan sebagainya pindaan  boleh dibuat sebagaimana yang difikirkan sesuai oleh syarikat dengan atau  tanpa notis awal

RM11,580 Seorang

Tidak Dapat Pakej Yang Berminat?

Pakej-pakej Lain

RM11,580 Seorang

RM7,890 seorang

RM2,290 seorang

RM5,990 seorang

RM8,890 seorang

DARI RM1390 seorang

Berminat Untuk Menempah?