Pakej Kami

12 HARI 10 MALAM EROPAH 6 NEGARA (London – Paris – Brussels – Amsterdam – Frankfurt – Lucerne – Zurich

Jadual Perjalanan

Berkumpul di KLIA, 4 jam sebelum waktu perlepasan. Berlepas ke London dengan menaiki pesawat Qatar Airways melalui Doha. Setibanya di London, anda akan disambut oleh pemandu pelancong 1jam setengah selepas mendarat dan dibawa untuk makan malam. Daftar masuk hotel. Bermalam di London.

Sarapan pagi di hotel. Anda akan dibawa bersiar-siar di Kota London. Photo stop di Tower Bridge , Big Ben , Buckingham Palace dan berjalan di sekitar Eye of London . Teruskan ke Westminster Abbey Area pass by St James Palace, Trafalgar Square dan Downing Street . Aktiviti membeli-belah di Oxford Street dan China Town . Makan malam disediakan. Daftar masuk hotel. Bermalam di London.
Lawatan Pilihan : Eye of London (Fast Track) GBP51 seorang (Tertakluk pada perubahan semasa.

Sarapan pagi di hotel. Teruskan perjalanan ke Dover Port untuk menaiki feri ke Calais . Setelah tiba di Calais, anda akan dijemput dan dibawa terus ke Paris. Makan malam disediakan. Daftar masuk hotel. Bermalam di Paris

Sarapan pagi di hotel. Teruskan lawatan ke sekitar Bandar Paris. Photo stop di Eiffel Tower, dan Arch De Triomphe . Pass by Palais Garnier, Foyer de la Madeleine, Place De La Concorde, Louvre Museum & Cathedrale dan Notre-Dame de Paris . Berhenti untuk solat di Grande Mosque de Paris . Makan malam disediakan. Daftar masuk hotel. Bermalam di Paris.
Lawatan Pilihan : Eiffel Tower Level 2 Escalator EUR18 seorang (Tertakluk pada perubahan semasa.

Sarapan pagi di hotel. Daftar keluar dari hotel. Teruskan lawatan ke sekitar Bandar Brussels – City Hall, Grand Place, Place of Justice dan Royal Palace . Photo stop di La Grand Place dan Atomium . Makan malam disediakan. Teruskan perjalanan ke Amsterdam. Daftar masuk hotel. Bermalam di Amsterdam.

Sarapan pagi di hotel. Selepas sarapan, teruskan lawatan ke Zaanse Schanns Village. Photo stop di Volendam Town . Berhenti untuk solat di Islamic Faith Foundation . Aktiviti bebas di Damrak Canal Cruise (Tidak termasuk tiket) . Makan malam disediakan.Bermalam di Amsterdam.
Lawatan Pilihan : Canal Cruise EUR16 seorang (Tertakluk pada perubahan semasa)

Sarapan pagi di hotel. Daftar keluar dari hotel. Teruskan perjalanan ke Frankfurt. Setibanya di Frankfurt, pass by Geldmuseum der Deutschen Bundesbank, Alte Oper, Haupwatche, Zeil, dan Frankfurt Cathedral . Photo stop di Romer & Romerberg . Makan malam disediakan. Daftar masuk hotel. Bermalam di Frankfurt.

Sarapan pagi di hotel. Daftar keluar dari hotel. Teruskan perjalanan ke Lake Titisee Area . Kemudian, photo stop di Rhine Falls . Teruskan perjalanan ke Interlaken. Makan malam disediakan. Daftar masuk hotel. Bermalam di Interlaken.
Lawatan pilihan : Rhine Falls Boat CHF20 seorang (Tertakluk pada perubahan semasa)

Sarapan pagi di hotel. Daftar keluar dari hotel. Teruskan perjalanan ke Lauterbrunan yang merupakan salah satu kampung yang popular dengan “72 Lembah Air Terjun”. Kemudian, teruskan ke Iseltwald yang merupakan salah satu tempat terkenal dalam filem Korea. Terus ke Lucerne, lawatan berjalan kaki ke Chapel Bridge, Lion Monument dan membeli belah. Teruskan perjalanan ke Engelberg. Makan malam disediakan. Daftar masuk hotel. Bermalam di Engelberg.

Sarapan pagi di hotel. Daftar keluar dari hotel. Teruskan perjalanan ke perkampungan Andermatt yang terkenal dengan “Cheese Fondue” atau boleh ke Mt Titlis (Lawatan Pilihan). Kemudian, teruskan perjalanan ke Zurich. Lawatan ke Bandar Zurich – The Old Town dan St. Peters Church . Makan malam disediakan. Daftar masuk hotel. Bermalam di Zurich.
Lawatan Pilihan : Mt Titlis CHF69 seorang (Tertakluk pada perubahan semasa)

Sarapan pagi di hotel. Daftar keluar dari hotel dan terus ke lapangan terbang untuk penerbangan pulang.

Teruskan perjalanan ke Kuala Lumpur. Selamat tiba di lapangan terbang antarabangsa Kuala Lumpur.

Harga

Dewasa (Seorang)
Dewasa (Berdua / Bertiga)
Kanak-kanak (Berkatil)
Kanak-kanak (Tanpa katil)
Harga
RM10,990
RM8,990
RM8,890
RM8,090

Butiran Penerbangan

Nombor Penerbangan
Tarikh
Berlepas – Ketibaan
Masa
QR 853
17 MEI
KUL – DOH
0245-0525
QR 007
17 MEI
DOH – LHR
0905-1410
QR 096
27 MEI
ZRH – DOH
1640-02320
QR 4991
28 MEI
DOH – KUL
0130-1400

Pakej Termasuk

Pakej Tidak Termasuk

Terma & Syarat

  1. Tempoh perjalanan sah dari 17-28MEI2023

  2. Pakej sah untuk pemegang pasport Malaysia sahaja

  3. Tiada bayaran balik akan dibuat untuk sebarang penginapan, makan,  pemindahan atau sebarang perkhidmatan lain yang tidak digunakan

  4. Tempahan adalah tertakluk pada ketersediaan bilik / tempat lawatan  pelancongan / pengangkutan 

  5. POLISI KANAK-KANAK: Kanak-kanak dengan katil: Kanak-kanak berkongsi  dengan ibu bapa menggunakan katil tambahan (6-11 tahun) 

  6.  POLISI KANAK-KANAK: Kanak-kanak tanpa katil: Kanak-kanak berkongsi  dengan ibu bapa tanpa katil tambahan (2-5 tahun) 

  7. Pihak kami berhak untuk menukar kadar tanpa
  8. Pihak kami berhak untuk meminda jadual perjalanan pelancongan,  pengaturan perjalanan atau penginapan disebabkan oleh perubahan yang  tidak dijangka dalam jadual penerbangan atau pengangkutan lain, keadaan  di negara perjalanan atau transit, mengikut jadual perjalanan pelancongan  atau apabila berlakunya kejadian force majeure dan sebagainya pindaan  boleh dibuat sebagaimana yang difikirkan sesuai oleh syarikat dengan atau  tanpa notis awal

RM8990 Seorang

Tidak Dapat Pakej Yang Berminat?

Pakej-pakej Lain

RM9,690 seorang

RM2,390 seorang

RM4,790 seorang

RM9,980 Seorang

RM6,690 seorang

RM9,290 seorang

Berminat Untuk Menempah?