Pakej Kami

12 HARI 10 MALAM BALKAN 9 NEGARA (ITALY, AUSTRIA, CROATIA, BOSNIA & HERZEGOVINA, MONTENEGRO, ALBANIA, MACEDONIA, BULGARIA, TURKEY)

Jadual Perjalanan

Berkumpul di KLIA, 4 jam sebelum waktu penerbangan. Teruskan perjalanan ke Milan melalui Dubai. Setibanya di Milan, anda akan disambut oleh wakil kami dan terus di bawa untuk makan malam. Daftar masuk hotel. Bermalam di Milan.

Sarapan pagi di hotel. Daftar keluar hotel. Lawatan ke sekitar Bandar Milan : Photo stop di Church of Santa Maria Delle Gracie, Storfa Castle dan Galleria Vittoria Emanuelle. Teruskan perjalanan ke Venice. Lawatan ke sekitar Bandar Venice : Photo Stop Piazza San Marco/Simple Wander. Teruskan perjalanan ke Vienna. Makan tengah hari dan malam di restoran tempatan. Daftar masuk hotel. Bermalam di Vienna.

Pilihan Lawatan : Gondola Ride EUR50 seorang (Max 3orang satu gondola) (Tertakluk pada perubahan semasa)

Sarapan pagi di hotel. Daftar keluar hotel. Lawatan ke sekitar Bandar Vienna : Photo stop di Opera House, Ringstrasse, Goburg Imperial, City Hall, Parliament, St Stephen Cathedral dan Stad Park. Teruskan perjalanan ke Zagreb. Makan tengah hari dan malam di restoran tempatan. Daftar masuk hotel. Bermalam di Zagreb.

Sarapan pagi di hotel. Daftar keluar hotel. Lawatan ke sekitar Bandar Zagreb : Photo stop di St. Mark Church, Ban Jelajic Square, Dolac Market, Upper and Lower Gate. Teruskan perjalanan ke Plitvice National Park (Tidak termasuk tiket) Teruskan perjalan ke Bihac. Makan tengah hari dan malam di restoran tempatan. Daftar masuk hotel. Bermalam di Bihac.

Pilihan Lawatan : Tiket masuk Plitvice National Park EUR50 seorang (Tertakluk pada perubahan semasa)

Sarapan pagi di hotel. Daftar keluar hotel. Teruskan perjalanan ke Sarajevo. Lawatan ke sekitar Bandar Sarajevo : Photo stop di Bashcarsija, Numerous Mosque, Andoriental Shop, Latin Bridge, Vjenica dan Town Hall. Makan tengah hari dan malam di restoran tempatan. Daftar masuk hotel. Bermalam di Sarajevo.

Sarapan pagi di hotel. Daftar keluar hotel. Teruskan perjalanan ke Mostar. Lawatan ke sekitar Bandar Mostar : Photo stop di Old Bridge, Bey’s Mosque, Oriental Bazaar dan Turkish House. Teruskan perjalanan ke Kotor. Lawatan ke sekitar Bandar Kotor: Photo stop di Square of Arms, Besckuca Palace, Byzanti Palace, Pima Palace, St. Tryphon Palace, Maritime Museum dan North Gate. Teruskan perjalanan ke Budva. Makan tengah hari dan malam di restoran tempatan. Daftar masuk hotel. Bermalam di Budva.

Sarapan pagi di hotel. Daftar keluar hotel. Teruskan perjalanan ke Tirana. Lawatan ke sekitar Bandar Tirana : Photo stop di Skanderbeg Square, Skanderbeg Statue Ethem Bey Msoque dan Clock Tower. Teruskan perjalanan ke Ohrid. Makan tengah hari dan malam di restoran tempatan. Daftar masuk hotel. Bermalam di Ohrid.

Sarapan pagi di hotel. Daftar keluar hotel. Teruskan perjalanan ke Tirana. Lawatan ke sekitar Bandar Ohrid : Photo stop di The Old Town, Fortress of Samuil, Pearl Shop, Old Bazaar of Ohrid, Ali Pasha Mosque, Ohrid Square dan Old Chinar Tree. Teruskan perjalanan ke Skopje. Lawatan ke sekitar Bandar Skopje : Photo stop di Kale Fortress, Stone Bridge, Macedonia Square, Alexander The Great Statue & Fountain, Clock Tower, Daut Pasha Hammam dan Old Bazaar. Makan tengah hari dan malam di restoran tempatan. Daftar masuk hotel. Bermalam di Skopje.

Sarapan pagi di hotel. Daftar keluar hotel. Teruskan perjalanan ke Sofia. Lawatan ke sekitar Bandar Sofia : Photo stop di Alexander Newsky Cathedral, St Sofia Basilica, National Art Gallery Building, The Majestic National Theathre, The Presidential Palace dan National Assembly. Makan tengah hari dan malam di restoran tempatan. Daftar masuk hotel. Bermalam di Sofia.

Sarapan pagi di hotel. Daftar keluar hotel. Teruskan perjalanan ke Istanbul. Lawatan ke sekitar Bandar Istanbul : Photo stop di Hagia Sophia, Topkapi Palace, Grand Bazaar dan Spice Bazaar. Makan tengah hari dan malam di restoran tempatan. Daftar masuk hotel. Bermalam di Istanbul.

Pilihan Lawatan : Bosphorus Cruise EUR30 seorang (Tertakluk pada perubahan semasa)

Sarapan pagi di hotel. Aktiviti bebas sehingga masa untuk daftar keluar hotel. Makan tenga hari di restoran tempatan. Terus ke lapangan terbang untuk penerbangan pulang ke Kuala Lumpur melalui Dubai.

Teruskan penerbangan pulang ke Kuala Lumpur melalui Dubai. Selamat tiba di lapangan terbang antarabangsa Kuala Lumpur.

Harga

Dewasa (Seorang)
Dewasa (Berdua / Bertiga)
Kanak-kanak (Berkatil)
Kanak-kanak (Tanpa katil)
Harga
RM9990
RM8790
RM8690
RM7990

Butiran Penerbangan

Nombor Penerbangan
Tarikh
Berlepas – Ketibaan
Masa
EK 345
28 APR
KUL – DXB
1015-1310
EK 91
28 APR
DXB-MXP
1545-2030
EK 122
08 MEI
IST-DXB
1925-0055+
EK 346
09 MEI
DXB – KUL
0310-1425

Pakej Termasuk

Pakej Tidak Termasuk

Terma & Syarat

  1. Tempoh perjalanan sah dari 28 APRIL – 09 MEI 2023

  2. Tiada bayaran balik akan dibuat untuk sebarang penginapan, makan,  pemindahan atau sebarang perkhidmatan lain yang tidak digunakan

  3. Tempahan adalah tertakluk pada ketersediaan bilik / tempat lawatan  pelancongan / pengangkutan 

  4. POLISI KANAK-KANAK: Kanak-kanak dengan katil: Kanak-kanak berkongsi  dengan ibu bapa menggunakan katil tambahan (6-11 tahun) 

  5.  POLISI KANAK-KANAK: Kanak-kanak tanpa katil: Kanak-kanak berkongsi  dengan ibu bapa tanpa katil tambahan (2-5 tahun) 

  6. Pihak kami berhak untuk menukar kadar tanpa
  7. Pihak kami berhak untuk meminda jadual perjalanan pelancongan,  pengaturan perjalanan atau penginapan disebabkan oleh perubahan yang  tidak dijangka dalam jadual penerbangan atau pengangkutan lain, keadaan  di negara perjalanan atau transit, mengikut jadual perjalanan pelancongan  atau apabila berlakunya kejadian force majeure dan sebagainya pindaan  boleh dibuat sebagaimana yang difikirkan sesuai oleh syarikat dengan atau  tanpa notis awal

RM8,790 Seorang

Tidak Dapat Pakej Yang Berminat?

Pakej-pakej Lain

RM6590 seorang

RM7,990 seorang

RM8,790 Seorang

RM8990 Seorang

RM5990 seorang

RM2390 seorang

Berminat Untuk Menempah?