Pakej Kami

10H8M TURKEY MUSIM SEJUK

Jadual Perjalanan

Setibanya di Abu Dhabi, anda akan terus dibawa ke hotel.Daftar masuk hotel.  Bermalam di Abu Dhabi. 

Teruskan perjalanan ke Istanbul. Setibanya di Istanbul, anda akan disambut oleh  pemandu pelancong tempatan dan terus lawatan ke First Yard of Topkapi  Palace (Photo Stop sahaja)atau Seraglio, ialah sebuah muzium besar di timur  daerah Fatih di Istanbul di Turki. Pada abad ke-15 dan ke-16 ia berfungsi  sebagai kediaman utama dan ibu pejabat pentadbiran sultan Uthmaniyyah, St.  Hagia Sophia, Blue Mosque -Masjid Sultan Ahmed, juga dikenali sebagai Masjid  Biru, ialah sebuah masjid empayar bersejarah era Uthmaniyyah yang terletak di  Istanbul, Turki. Masjid yang berfungsi, ia juga menarik ramai pengunjung  pelancong. Ia telah dibina antara 1609 dan 1616 semasa pemerintahan Ahmed  I dan Hippodrome -Dataran Sultanahmet, atau Hippodrome Constantinople  ialah sebuah dataran di Istanbul, Turki. Sebelum ini, ia adalah sarkas yang  merupakan pusat sukan dan sosial Constantinople, ibu kota Empayar Byzantine.  Perkataan hippodrome berasal daripada hippos Yunani, kuda, dan dromos,  jalan atau jalan. Makan malam di restoran tempatan. Daftar masuk hotel.  Bermalam di Istanbul.

Sarapan pagi di hotel. Selepas sarapan, daftar keluar hotel dan teruskan  perjalanan ke Bursa. Setibanya di Bursa, anda akan di bawa melawat ke Turkish  Delight Shop untuk merasa dan membeli pelbagai manisan Turki. Makan  tengahari di restoran tempatan. Singgah solat zohor di Grand Mosque . Teruskan  perjalanan ke Kusadasi. Setibanya di Kusadasi, daftar masuk hotel. Makan  malam di restoran tempatan. Bermalam di Kusadasi.

Sarapan pagi di hotel. Selepas sarapan, daftar keluar hotel dan anda akan di  bawa melawat ke Epheus Ancient City – Ephesus ialah sebuah bandar purba di  wilayah Aegean Tengah Turki, berhampiran Selçuk zaman moden. Jenazahnya  yang digali mencerminkan sejarah berabad-abad, dari Yunani klasik hingga  Empayar Rom – ketika ia merupakan pusat komersial utama Mediterranean –  hingga penyebaran agama Kristian. Seterusnya ke Leather Factory Outlet +  Show and Olive Oil Shop . Makan tengahari di restoran tempatan. Teruskan  perjalanan ke Pamukkale. Setibanya di Pamukkale, teruskan lawatan ke  Hierapolis Ancient City yang merupakan sebuah bandar Yunani purba yang  terletak di mata air panas di Frigia klasik di barat daya Anatolia. Runtuhannya  bersebelahan dengan Pamukkale moden di Turki dan kini terdiri daripada  muzium arkeologi. Tapak ini mempunyai Makam Philip the Apostle. Kemudian ke Cotton Castle – Tapak ini mendapat namanya daripada banyak kolam putih  berlatarkan dengan permukaan air biru terang yang terang. Dari kejauhan,  dinding batu kapur putih kelihatan menyerupai istana besar daripada kapas  gebu. Makan malam di restoran tempatan. Daftar masuk hotel. Bermalam di  Pamukkale.

Sarapan pagi di hotel. Selepas sarapan, teruskan perjalanan ke Konya.  Setibanya di Konya, lawatan ke Mevlana Museum yang terletak di Konya, Turki,  adalah makam Jalal ad-Din Muhammad Rumi, seorang ahli mistik sufi Parsi. Ia  juga merupakan pondok darwis perintah Mevlevi, lebih dikenali sebagai darwis  berputar. Makan tengahari di restoran tempatan. Teruskan perjalanan ke  Cappadocia. Singgah untuk mengambil gambar di Sultanhani Carvanserai .  Makan malam di restoran tempatan. Daftar masuk hotel. Bermalam di Cave  Hotel Cappadocia.

Sarapan pagi di hotel. Selepas sarapan, teruskan lawatan ke Turquose Jewelery  Shop, Uchisar Citadel, Pigeon Valley , dan Pottery Workshop . Makan tengahari di restoran tempatan. Selepas itu, teruskan lawatan ke Underground City, Goreme  View Point, Pasabag Valley dan Carpet Workshop . Makan malam di restoran  tempatan. Bermalam di Cappadocia. 

Pilihan Lawatan : Hot Air Balloon USD250 Seorang (Atau tertakluk pada harga semasa)

Sarapan pagi di hotel. Selepas sarapan, daftar keluar hotel dan teruskan  perjalanan ke Ankara. Dalam perjalanan anda akan dibawa untuk melawat  Salt Lake – Tasik Tuz ialah tasik kedua terbesar di Turki dengan keluasan  permukaan 1,665 km² dan salah satu tasik hypersaline terbesar di dunia. Ia  terletak di Wilayah Anatolia Tengah, 105 km timur laut Konya, 150 km selatan tenggara Ankara dan 57 km barat laut Aksaray. Kemudian, anda juga akan  dibawa ke Anitkabir ialah makam Mustafa Kemal Atatürk, pemimpin Perang  Kemerdekaan Turki dan pengasas serta Presiden pertama Republik Turki. Makan  tengahari dan makan malam di restoran tempatan. Daftar masuk hotel.  Bermalam di Ankara.

Sarapan pagi di hotel. Selepas sarapan, daftar keluar hotel dan teruskan  perjalanan ke Istanbul. Setibanya di Istanbul, nikmati pengalaman menaiki  Bosphorus Cruise dan anda juga akan dibawa ke Grand Bazaar untuk membeli belah. Grand Bazaar di Istanbul ialah salah satu pasar berbumbung terbesar  dan tertua di dunia, dengan 61 jalan berbumbung dan lebih 4,000 kedai di  kawasan seluas 30,700 m², menarik antara 250,000 dan 400,000 pengunjung  setiap hari. Makan tengahari dan makan malam di restoran tempatan. Daftar  masuk hotel. Bermalam di Istanbul.

Sarapan pagi di hotel. Selepas sarapan, daftar keluar hotel dan teruskan  lawatan ke Taksim Square – Mengembara dari Dataran Taksim dengan  Monumen Republiknya, Taksim ialah hiburan malam yang sibuk, membeli-belah  dan ruang makan. Pengangkutan ulang-alik trem vintaj di sepanjang Istiklal  Caddesi, jalan pejalan kaki utama di bandar ini, yang dipenuhi dengan  bangunan abad ke-19 yang menempatkan rangkaian beli-belah  antarabangsa, pawagam dan kafe. Rangkaian padat jalan tepi dipenuhi  dengan bar, kedai barangan antik dan kedai makan atas bumbung dengan  pemandangan Bosphorus. Kemudian anda akan dibawa ke Ayub Al Ansar  Mosque dan makan tengahari di restoran tempatan sebelum di hantar ke  Lapangan Terbang Antarabangsa Turki untuk perjalanan pulang ke Kuala  Lumpur melalui Abu Dhabi.

Selamat tiba di lapangan terbang antarabangsa Kuala Lumpur.

Harga

Dewasa (Seorang)
Dewasa (Berdua / Bertiga)
Kanak-kanak (Berkatil)
Kanak-kanak (Tanpa katil)
Harga
17 FEB – RM5990
RM4990
RM4790
RM4490
Harga
24 FEB – RM6090
RM5190
RM4890
RM4590

Butiran Penerbangan

Nombor Penerbangan
Tarikh
Berlepas – Ketibaan
Masa
ETIHAD AIRWAYS 17-26 FEB 2023
EY 411
17 FEB
KUL-AUH
1905-2210
EY 097
18 FEB
AUH-IST
0930-1320
EY 096
25 FEB
IST-AUH
1455-2010
EY 418
25 FEB
AUH-KUL
2310-1020#
ETIHAD AIRWAYS 24FEB-04MAR 2023
EY 411
24 FEB
KUL-AUH
1905-2210
EY 097
25 FEB
AUH-IST
0930-1320
EY 096
04 MAR
IST-AUH
1455-2010
EY 418
05 MAR
AUH-KUL
2310-1020#

Pakej Termasuk

Pakej Tidak Termasuk

Terma & Syarat

  1.  Tempoh perjalanan sah dari 17-26 FEB 2023 / 24 Februari – 05 Mac 2023

  2. Pakej sah untuk pemegang pasport Malaysia sahaja
  3. Semua peserta wajib lengkap 3 dos vaksinasi Covid-19
  4.  Tiada bayaran balik akan dibuat untuk sebarang penginapan, makan,  pemindahan atau sebarang perkhidmatan lain yang tidak digunakan

  5. Tempahan adalah tertakluk pada ketersediaan bilik / tempat lawatan  pelancongan / pengangkutan 

  6. POLISI KANAK-KANAK: Kanak-kanak dengan katil: Kanak-kanak berkongsi  dengan ibu bapa menggunakan katil tambahan (6-11 tahun)
  7. POLISI KANAK-KANAK: Kanak-kanak tanpa katil: Kanak-kanak berkongsi  dengan ibu bapa tanpa katil tambahan (2-5 tahun) 

  8. Pihak kami berhak untuk menukar kadar tanpa notis terlebih dahulu tertakluk kepada kadar pertukaran semasa
  9.  Pihak kami berhak untuk meminda jadual perjalanan pelancongan,  pengaturan perjalanan atau penginapan disebabkan oleh perubahan yang  tidak dijangka dalam jadual penerbangan atau pengangkutan lain, keadaan  di negara perjalanan atau transit, mengikut jadual perjalanan pelancongan  atau apabila berlakunya kejadian force majeure dan sebagainya pindaan  boleh dibuat sebagaimana yang difikirkan sesuai oleh syarikat dengan atau  tanpa notis awal

RM4,990 / RM5,190 seorang

Tidak Dapat Pakej Yang Berminat?

Pakej-pakej Lain

RM9,690 seorang

RM2,390 seorang

RM4,790 seorang

RM9,980 Seorang

RM6,690 seorang

RM9,290 seorang

Berminat Untuk Menempah?