Pakej Kami

10H7M MUNICH + SWITZERLAND + ITALY

Jadual Perjalanan

Berkumpul di KLIA, 4 jam sebelum waktu perlepasan. Berlepas ke Munich dengan menaiki pesawat Etihad Airways melalui Abu Dhabi

Setibanya di Munich, anda akan disambut oleh pemandu pelancong selepas mendarat dan dibawa bersiar-siar melihat keindahan Munich : New Town Hall, (Nues Rathaus), Olympics Tower, Old Town Hall (Altes Rathaus), Allianz Area dan Bavarian Statue. Makan Malam di sediakan. Daftar masuk hotel. Bermalam di Hotel, Munich.

Sarapan pagi dan daftar keluar hotel. Bertolak ke Vaduz City. Photo stop di Vaduz Castle dan aktiviti bebas di Vaduz. Kemudian, bergerak ke St Gallen dan singgah di Muslim Turk Community. Makan Malam di sediakan.Daftar masuk Hotel. Bermalam di hotel, St Gallen.

Sarapan pagi dan daftar keluar hotel. Melawat 10 Top Village of Swiss The Stein Am Rhein and Rhine Falls. Aktiviti bebas di Unessco World Heritage site dan bertolak ke Zurich. Melawat ke tarikan utama Zurich : The Old Town, St Peter Chruch, Bahnhofstrasse, The Limmatquai dan The Guild House . Teruskan perjalanan ke Interlaken.Makan Malam di sediakan. Daftar masuk hotel dan bermalam di hotel, Interlaken.

Sarapan pagi di dan daftar keluar. Melawat ke Village of Lauterbrunnen yang di kenali sebagai “Valley of 72 Waterfalls” . Kemudian, bergerak melawat Iselwalt untuk photo stop. Teruskan ke Andermatt dan aktiviti bebas. Kemudian, bertolak ke Lugano dan daftar masuk Hotel.Makan Malam di sediakan. Bermalam di hotel, Lugano.

Sarapan pagi dan daftar keluar hotel. Nikmati pemandangan tasik di Lugano Lake dan teruskan dengan lawatan bandar Lugano : Santa Maria Delle Grazie, Sforza Castle, Luxury Stores of Glamorous Galleria Vittorio Emanuele. Kemudian, bergerak ke Garda.Makan Malam di sediakan. Daftar masuk hotel dan bermalam di hotel, Garda.

Sarapan pagi dan daftar keluar. Nikmati pemandangan Lake Garda. Bertolak ke Tronchetto dan menaiki boat untuk ke Pulau Venice. Photo stop di The Bridge of Sight, Doge’s Palace, St MArk’s Square, Rialto Bridge dan Grand Canal. Makan Malam di sediakan. Daftar masuk Hotel. Bermalam di hotel, Treviso.

Sarapan pagi di hotel dan daftar keluar hotel. Bertolak ke Milano. Aktiviti bebas dan membeli belah di Milano, DMAG Outlet. Makan Malam di sediakan. Daftar masuk hotel dan bermalam di Milano.

Sarapan pagi di hotel dan daftar keluar hotel. Bertolak ke Lapangan Terbang Antarabangsa Milan untuk penerbangan pulang ke Kuala Lumpur melalui Abu Dhabi.

Selamat tiba di lapangan terbang Antarabangsa Kuala Lumpur pada jam 1020 pagi.

Harga

Dewasa (Seorang)
Dewasa (Berdua)
Kanak-kanak (Berkatil)
Kanak-kanak (Tanpa katil)
Harga
RM9,590
RM7,990
RM7,790
RM7,290

Butiran Penerbangan

Nombor Penerbangan
Tarikh
Berlepas – Ketibaan
Masa
EY 411
25APR
KUL-AUH
1945-2250
EY 005
26APR
AUH-MUC
0235-0655
EY 088
03MAY
MXP-AUH
1050-1855
EY 418
03MAY
AUH-KUL
2305-1020+

Pakej Termasuk

Pakej Tidak Termasuk

Terma & Syarat

  1. Tempoh perjalanan sah dari 25APRIL – 04MAY2023
  2. Pakej sah untuk pemegang pasport Malaysia sahaja
  3. Semua peserta wajib lengkap 3 dos vaksinasi Covid-19.
  4. Tiada bayaran balik akan dibuat untuk sebarang penginapan, makan, pemindahan atau sebarang perkhidmatan lain yang tidak digunakan
  5. Surcaj boleh dikenakan semasa Musim Puncak/Acara Khas/ Cuti Umum atau tarikh tutup Hotel
  6. Tempahan adalah tertakluk pada ketersediaan bilik/ pelancongan/pengangkutan
  7. POLISI KANAK-KANAK: Kanak-kanak dengan katil: Kanak-kanak berkongsi dengan ibu bapa menggunakan katil tambahan (6-11 tahun)
  8. POLISI KANAK-KANAK: Kanak-kanak tanpa katil: Kanak-kanak berkongsi dengan ibu bapa tanpa katil tambahan (2-5 tahun)
  9. Pihak kami berhak untuk menukar kadar tanpa notis terlebih dahulu tertakluk kepada kadar pertukaran semasa
  10. Pihak kami berhak untuk meminda jadual perjalanan pelancongan, pengaturan perjalanan atau penginapan disebabkan oleh perubahan yang tidak dijangka dalam jadual penerbangan atau pengangkutan lain, keadaan di negara perjalanan atau transit, mengikut jadual perjalanan pelancongan atau apabila berlakunya kejadian force majeure dan sebagainya pindaan boleh dibuat sebagaimana yang difikirkan sesuai oleh syarikat dengan atau tanpa notis awal.

RM7,990 seorang

Sebaran

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Tidak Dapat Pakej Yang Berminat?

Pakej-pakej Lain

RM5990 seorang

RM1390 seorang

RM4390 seorang

RM5,190 seorang

RM7,290 Seorang

RM4,990 / RM5,190 seorang

Berminat Untuk Menempah?