Pakej Kami

10H7M BALKAN 5 NEGARA (MACEDONIA, ALBANIA, MONTENEGRO, BOSNIA DAN HERZEGOVINA, CROATIA)

Jadual Perjalanan

Berkumpul di KLIA, 3 jam sebelum waktu penerbangan. Teruskan perjalanan ke  Zagreb melalui Istanbul. 

Setibanya di Zagreb, anda akan disambut oleh wakil kami dan terus di bawa  untuk lawatan ke sekitar Zagreb. Lawatan ke Dolac Bazaar , St. Mark Church,  Ban Jelacic Square dan Lotrscak Tower . Kemudian, teruskan lawatan ke  Plitvice National Park . Makan tengah hari di restoran tempatan. Teruskan  perjalanan ke Bihac. Setibanya di Bihac, daftar masuk hotel. Makan malam di  restoran tempatan. Bermalam di Bihac. 

Sarapan pagi di hotel. Selepas sarapan, daftar keluar hotel dan teruskan  perjalanan ke Sarajevo. Setibanya di Sarajevo, lawatan ke Vrelo Bosne dan  Museum Tunnel of Hope . Makan tengah hari di restoran tempatan. Teruskan  dengan lawatan ke sekitar Bandar Sarajevo : Bashcarsija, Numerous Mosque  and Oriental Shops, Latin Bridge, Vjecnica dan Town Hall . Makan malam di  restoran tempatan. Daftar masuk hotel. Bermalam di Sarajevo.

Sarapan pagi di hotel. Selepas sarapan, daftar keluar hotel dan teruskan  perjalanan ke Mostar. Setibanya di Mostar, lawatan ke Old Bridge (UNESCO  World Heritage), Bey’s Mosque, Oriental Bazaar dan Turkish House. Makan  tengah hari dan malam di restoran tempatan. Daftar masuk hotel. Bermalam di  Mostar.

Sarapan pagi di hotel. Selepas sarapan, daftar keluar hotel dan teruskan  lawatan ke Kravice Waterfalls . Teruskan perjalanan ke Dubrovnik. Setibanya di  Dubrovnik, lawatan ke Dubrovnik Old Town, Dubrovnik City Walls, Onofrio  fountain and Harbor, Rector’s Palace (Photo Stop Sahaja) dan masjid yg  terkenal di Dubrovnik yang terletak di Dubrovnik Islamic Center . Makan tengah  hari dan malam di restoran tempatan. Daftar masuk hotel. Bermalam di  Dubrovnik. 

Sarapan pagi di hotel. Selepas sarapan, daftar keluar hotel dan teruskan  perjalanan ke Montenegro dan melawat Kotor dan Budva. Setibanya di Kotor,  teruskan melawat Square of Arms, Besckuca Palace, Byzanti Palace, Pima  Palace, St. Tryphon Palace, Maritime Museum dan North Gate. Makan tengah  hari di restoran tempatan. Teruskan perjalanan ke Budva. Setibanya di Budva,  lawatan di Land Gate, Ancient Necropolis, The Fortress, Njegosh’s Street,  Marina, Mediteranska Street, Ballerian dan Morgen Beach . Berhenti untuk  mengambil gambar di St. Stefan Island . Teruskan perjalanan ke Shkoder. Makan malam di restoran tempatan. Bermalam di Shkoder.

Sarapan pagi di hotel. Selepas sarapan, daftar keluar hotel dan teruskan  dengan lawatan ke sekitar Shkoder : Old City of Shkoder, The Lead Mosque built  by Pasha Mehmet Bushati, The Fatih Sultan Mehmet Mosque, Marubi National  Museum of Photography . Kemudian teruskan Panoramic Tour of Tirana . Makan  tengah hari di restoran tempatan dan teruskan perjalanan ke Ohrid. Setibanya  di Ohrid, lawatan ke Old Bazaar of Ohrid, Ali Pasha Mosque, Old Chinar Tree,  Upper Gate, Fortress of Samoil, Ancient Theatre, Church of Saint Sophia, St.  Jovan Kaneo, Historic Monasteries, Pearl Shop, Ohrid Square, Church of Saints  Clement and Panteleimon . Makan malam di restoran tempatan. Daftar masuk  hotel. Bermalam di Ohrid. 

Sarapan pagi di hotel. Selepas sarapan, daftar keluar hotel dan teruskan  lawatan ke St. Naum Monastery dan Black Drim River. Teruskan perjalanan ke  Skopje melalui Tetovo. Singgah di Tetovo, untuk lawatan ke Painted Mosque  dan Matka Canyon . Kemudian, teruskan perjalanan ke Skopje. Makan tengah  hari dan malam di restoran tempatan. Daftar masuk hotel. Bermalam di Skopje. 

Sarapan pagi di hotel. Selepas sarapan, daftar keluar hotel dan teruskan  lawatan ke Kale Fortress, Stone Bridge, Macedonia Square, Alexander the Great  Statue and Fountain, Feudal Tower, Daut Pasha Hammam, Old Bazaar, Mother  Theresa Memorial House, Old Train Stations, Clock Tower, Aqueduct, Kapan Han,  Kushumuli Han, Sultan Murat Mosque, Jahja Mosque,The Isa Beg Mosque dan  Mustafa Pasha Mosque . Makan tengah hari di restoran tempatan. Terus ke  lapangan terbang antarabangsa Skopje untuk penerbangan pulang ke Kuala  Lumpur melalui Istanbul. 

Teruskan penerbangan pulang ke Kuala Lumpur dengan menaiki pesawat dari  Istanbul. Selamat tiba di lapangan terbang antarabangsa Kuala Lumpur. 

Harga

Dewasa (Seorang)
Dewasa (Berdua / Bertiga)
Kanak-kanak (Berkatil)
Kanak-kanak (Tanpa katil)
Harga
RM8,080
RM7,280
RM6,880
RM6,480

Butiran Penerbangan

Nombor Penerbangan
Tarikh
Berlepas – Ketibaan
Masa
TURKISH AIRLINES 20-29 OKT 2022
TK 61
20 OCT
KUL – IST
2625-0515+1
TK 1053
21 OCT
IST – ZAG
0700-0805
TK 1006
28 OCT
SKP – IST
2020-2255
TK 60
29 OCT
IST – KUL
0130-1715
TURKISH AIRLINES 03-12 NOV 2022
TK 60
03 NOV
IST – KUL
2305-0515+1
TK 1053
04 NOV
IST – ZAG
0700-0805
TK 1006
11 NOV
SKP – IST
2020-2255
TK 60
12 NOV
IST – KUL
1030-1715

Pakej Termasuk

Pakej Tidak Termasuk

Terma & Syarat

  1. Tempoh perjalanan sah dari 20-29 Oktober 2022 / 04-12 November 2022

  2. Pakej sah untuk pemegang pasport Malaysia sahaja

  3. Semua peserta wajib lengkap 2 dos vaksinasi Covid-19 

  4. Tiada bayaran balik akan dibuat untuk sebarang penginapan, makan,  pemindahan atau sebarang perkhidmatan lain yang tidak digunakan Tempahan adalah tertakluk pada ketersediaan bilik / tempat lawatan  pelancongan / pengangkutan 

  5. POLISI KANAK-KANAK: Kanak-kanak dengan katil: Kanak-kanak berkongsi  dengan ibu bapa menggunakan katil tambahan (6-11 tahun) 

  6.  POLISI KANAK-KANAK: Kanak-kanak tanpa katil: Kanak-kanak berkongsi  dengan ibu bapa tanpa katil tambahan (2-5 tahun) 

  7. Pihak kami berhak untuk menukar kadar tanpa
  8. Pihak kami berhak untuk meminda jadual perjalanan pelancongan,  pengaturan perjalanan atau penginapan disebabkan oleh perubahan yang  tidak dijangka dalam jadual penerbangan atau pengangkutan lain, keadaan  di negara perjalanan atau transit, mengikut jadual perjalanan pelancongan  atau apabila berlakunya kejadian force majeure dan sebagainya pindaan  boleh dibuat sebagaimana yang difikirkan sesuai oleh syarikat dengan atau  tanpa notis awal

RM7,280.00 Seorang

Sebaran

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Tidak Dapat Pakej Yang Berminat?

Pakej-pakej Lain

DARI RM1290 - RM1490 seorang

RM7,280.00 Seorang

RM4,790 seorang

RM4,990 seorang

RM7,790.00 seorang

RM5690 seorang

Berminat Untuk Menempah?