Pakej Kami

10H7M BALKAN 5 NEGARA (MACEDONIA, ALBANIA, MONTENEGRO, BOSNIA DAN HERZEGOVINA, CROATIA)

Jadual Perjalanan

Berkumpul di KLIA, 3 jam sebelum waktu penerbangan. Teruskan perjalanan ke  Skopje melalui Istanbul.

Setibanya di Skopje, anda akan disambut oleh wakil kami dan terus di bawa  untuk lawatan ke sekitar Skopje. Lawatan ke Alexander the Great Statue,  Macedonia Square, Stone Bridge, Daut Pasha Hammam, Old Buildings, Mustafa  Pasha Mosque dan Old Bazaar . Makan tengah hari dan malam di restoran  tempatan. Daftar masuk hotel. Bermalam di Skopje.

Sarapan pagi di hotel. Selepas sarapan, daftar keluar hotel dan teruskan  lawatan ke Matka Canyon dan Matka Lake . Teruskan perjalanan ke Ohrid.  Dalam perjalanan ke Ohrid, singgah di Tetovo untuk melawat Painted Mosque .  Kemudian lawatan ke St. Naum Monastery untuk menikmati pemandangan  indah Galicica National Park . Makan tengah hari dan malam di restoran  tempatan. Daftar masuk hotel. Bermalam di Ohrid.

Sarapan pagi di hotel. Selepas sarapan, daftar keluar hotel dan teruskan  lawatan ke Ohrid Square, Ali Pasha Mosque dan Pearl Shop . Kemudian,  teruskan perjalanan ke Tirana. Setibanya di Tirana, lawatan ke Skanderbeg  Square, Skanderbeg Statue, Et’hem Bey Mosque dan Clock Tower . Teruskan  perjalanan ke Shkoder. Setibanya di Shkoder, lawatan ke Old Town, Mosque,  Cathedral dan Traditional Built Road . Makan tengah hari dan malam di  restoran tempatan. Daftar masuk hotel. Bermalam di Shkoder.

Sarapan pagi di hotel. Selepas sarapan, teruskan perjalanan ke Budva.  Setibanya di Budva, lawatan ke Old Mediterranean dan sekitar bandar Budva.  Teruskan perjalanan ke Bay of Kotor . Makan tengah hari dan malam di restoran  tempatan. Daftar masuk hotel. Bermalam di Trebinje.

Sarapan pagi di hotel. Selepas sarapan, daftar keluar hotel dan teruskan  perjalanan ke Dubrovnik. Setibanya di Dubrovnik, lawatan ke Dubrovnik Old  Town, Dubrovnik City Wall, Onorio Fountain, Orlando Column, Old Port, Rector’s  Palace dan Kravice Waterfall . Makan tengah hari dan malam di restoran  tempatan. Teruskan perjalanan ke Mostar. Daftar masuk hotel. Bermalam di  Mostar.

Sarapan pagi di hotel. Selepas sarapan, daftar keluar hotel dan teruskan  dengan lawatan ke sekitar Bandar Mostar, Old Bridge, Bey’s Mosque dan  Turkish House . Makan tengah hari dan malam di restoran tempatan. Teruskan  perjalanan ke Sarajevo. Daftar masuk hotel. Bermalam di Ohrid.

Sarapan pagi di hotel. Selepas sarapan, daftar keluar hotel dan teruskan  lawatan ke sekitar Bandar Sarajevo, Museum Tunnel of Hope, Bascarsija Old  Town, Vrelo National Park, dan Plitvice National Park. Makan tengah hari dan  malam di restoran tempatan. Teruskan perjalanan ke Bihac. Daftar masuk hotel. Bermalam di Skopje.

Sarapan pagi di hotel. Selepas sarapan, daftar keluar hotel dan teruskan  perjalanan ke Zagreb. Setibanya di Zagreb, teruskan lawatan ke sekitar Bandar  Zagreb iaitu ke Dolac Bazaar, St Mark Church, Lotrscak Tower dan Ban Jelacic .  Makan tengah hari di restoran tempatan. Terus ke lapangan terbang  antarabangsa Zagreb untuk penerbangan pulang ke Kuala Lumpur melalui  Istanbul.

Teruskan penerbangan pulang ke Kuala Lumpur dengan menaiki pesawat dari  Istanbul. Selamat tiba di lapangan terbang antarabangsa Kuala Lumpur.

Harga

Dewasa (Seorang)
Dewasa (Berdua / Bertiga)
Kanak-kanak (Berkatil)
Kanak-kanak (Tanpa katil)
Harga
RM8,080
RM7,280
RM7180
RM6,880

Butiran Penerbangan

Nombor Penerbangan
Tarikh
Berlepas – Ketibaan
Masa
TK 61
06 DEC
KUL – IST
2305 – 0625 +1
TK 1003
07 DEC
IST – SKP
0850 – 0815
TK 1056
14 DEC
ZAG – IST
1955-0015
TK 60
15 DEC
IST – KUL
0150-1715

Pakej Termasuk

Pakej Tidak Termasuk

Terma & Syarat

  1. Tempoh perjalanan sah dari 06-15 Disember 2022

  2. Pakej sah untuk pemegang pasport Malaysia sahaja

  3. Semua peserta wajib lengkap 3 dos vaksinasi Covid-19 

  4. Tiada bayaran balik akan dibuat untuk sebarang penginapan, makan,  pemindahan atau sebarang perkhidmatan lain yang tidak digunakan

  5. Tempahan adalah tertakluk pada ketersediaan bilik / tempat lawatan  pelancongan / pengangkutan 

  6. POLISI KANAK-KANAK: Kanak-kanak dengan katil: Kanak-kanak berkongsi  dengan ibu bapa menggunakan katil tambahan (6-11 tahun) 

  7.  POLISI KANAK-KANAK: Kanak-kanak tanpa katil: Kanak-kanak berkongsi  dengan ibu bapa tanpa katil tambahan (2-5 tahun) 

  8. Pihak kami berhak untuk menukar kadar tanpa
  9. Pihak kami berhak untuk meminda jadual perjalanan pelancongan,  pengaturan perjalanan atau penginapan disebabkan oleh perubahan yang  tidak dijangka dalam jadual penerbangan atau pengangkutan lain, keadaan  di negara perjalanan atau transit, mengikut jadual perjalanan pelancongan  atau apabila berlakunya kejadian force majeure dan sebagainya pindaan  boleh dibuat sebagaimana yang difikirkan sesuai oleh syarikat dengan atau  tanpa notis awal

RM7,280.00 Seorang

Sebaran

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Tidak Dapat Pakej Yang Berminat?

Pakej-pakej Lain

RM8,890 seorang

RM5,490 seorang

DARI RM1290 - RM1490 seorang

RM7,280.00 Seorang

RM4,490 seorang

RM4,990 seorang

Berminat Untuk Menempah?