Pakej Kami

10H7M BALKAN 5 NEGARA (MACEDONIA, ALBANIA, MONTENEGRO, BOSNIA DAN HERZEGOVINA, CROATIA)

Jadual Perjalanan

Berkumpul di KLIA, 4 jam sebelum waktu penerbangan. Teruskan perjalanan ke Skopje melalui Istanbul.

Setibanya di Skopje, anda akan disambut oleh wakil kami dan terus di bawa untuk lawatan ke sekitar Skopje. Lawatan ke Kale Fortress, Stone Bridge, Macedonia Square, Alexander The Great Statue & Fountain, Feudal Tower, Clock Tower, Daud Pasha Hammam, Aqueduct, Kapan Han, Kurshumli Han, Old Bazaar, Mother Theresa Memorial House, Old Train Station, Mustafa Pasha Mosque, Sultan Murat Mosque, Jahja Pasha Mosque, Jahja Pasha Mosque dan The Isa Beg Mosque. Makan tengah hari dan malam di restoran tempatan. Daftar masuk hotel. Bermalam di Skopje.

Sarapan pagi di hotel. Selepas sarapan, daftar keluar hotel dan teruskan lawatan ke Matka Canyon dan Matka Lake. Teruskan perjalanan ke Ohrid. Dalam perjalanan ke Ohrid, singgah di Tetovo untuk melawat Painted Mosque. Kemudian lawatan ke sekitar Bandar Ohrid – Old Bazaar of Ohrid, Ali Pasha Mosque, Old Chinar Tree, Upper Gate, Fortress of Samuil, Ancient Theatre, Church of Saint Sophia, St. Jovan Kaneo, Church of Saints Clement & Panteleimon, Pearl Shop dan Ohrid Square. Makan tengah hari dan malam di restoran tempatan. Daftar masuk hotel. Bermalam di Ohrid.

Lawatan Pilihan : Boat Cruise EUR20 (Tertakluk pada perubahan semasa)

Sarapan pagi di hotel. Selepas sarapan, daftar keluar hotel dan teruskan lawatan ke St. Naum Monastery dan Black Drim River. Kemudian, teruskan perjalanan ke Tirana. Setibanya di Tirana, lawatan ke Skanderbeg Square, Skanderbeg Statue, Et’hem Bey Mosque dan Clock Tower. Teruskan perjalanan ke Shkoder. Setibanya di Shkoder, lawatan ke sekitar Bandar Shkoder. Makan tengah hari dan malam di restoran tempatan. Daftar masuk hotel. Bermalam di Shkoder.

Sarapan pagi di hotel. Selepas sarapan, teruskan perjalanan ke Budva. Dalam perjalanan, singgah sebentar di St. Stefan (Photo Stop Sahaja). Setibanya di Budva, lawatan ke sekitar Bandar Budva – Land Gate, Ancient Necropolis, The Fortress, Njegosh’s street, Marina, Mediteranska street, Ballerina and Morgen Beach . Teruskan perjalanan ke Kotor – Square of Arms, Besckuca Palace, Byzanti Palace, Pima Palace, St. Tryphon Palace, Maritime Museum dan North Gate . Teruskan perjalan ke Dubrovnik. Makan tengah hari dan malam di restoran tempatan. Daftar masuk hotel. Bermalam di Dubrovnik.

Sarapan pagi di hotel. Selepas sarapan, daftar keluar hotel dan teruskan lawatan ke Dubrovnik Old Town, Dubrovnik City Wall, Onorio Fountain, Orlando Column, Old Port, Rector’s Palace dan Dubrovnik Islamic Center. Teruskan perjalanan ke Mostar. Dalam perjalanan, singgah di Kravice Waterfall. Setibanya di Mostar, lawatan ke sekitar Bandar Mostar – Old Bridge, Bey’s Mosque, Oriental Bazaar dan Turkish House. Makan tengah hari dan malam di restoran tempatan. Daftar masuk hotel. Bermalam di Mostar.

Sarapan pagi di hotel. Selepas sarapan, daftar keluar hotel dan teruskan dengan lawatan ke Blagaj dan Buna River. Teruskan perjalanan ke Sarajevo. Setibanya di Sarajevo, teruskan lawatan ke sekitar Bandar Sarajevo – Vrelo Bosne, Museum Tunnel of Hope, Bascarsija, Numerous Mosque, Oriental Shops, Latin Bridge, Vjecnica dan Town Hall. Makan tengah hari dan malam di restoran tempatan. Daftar masuk hotel. Bermalam di Sarajevo.

Sarapan pagi di hotel. Selepas sarapan, daftar keluar hotel dan teruskan ke Travnik. Lawatan ke sekitar Bandar Travnik adalah bandar yang menarik dengan ciri ottoman. Kemudian, teruskan perjalanan ke Bihac. Makan tengah hari dan malam di restoran tempatan. Daftar masuk hotel. Bermalam di Bihac.

Sarapan pagi di hotel. Selepas sarapan, daftar keluar hotel dan teruskan perjalanan ke Zagreb. Setibanya di Zagreb, teruskan lawatan ke sekitar Bandar Zagreb – Dolac Bazaar, St Mark Church, Lotrscak Tower dan Ban Jelacic. Makan tengah hari di restoran tempatan. Terus ke lapangan terbang antarabangsa Zagreb untuk penerbangan pulang ke Kuala Lumpur melalui Istanbul.

Teruskan penerbangan pulang ke Kuala Lumpur dengan menaiki pesawat dari  Istanbul. Selamat tiba di lapangan terbang antarabangsa Kuala Lumpur. 

Harga

Dewasa (Seorang)
Dewasa (Berdua / Bertiga)
Kanak-kanak (Berkatil)
Kanak-kanak (Tanpa katil)
Harga
RM8090
RM7290
RM7190
RM7090

Butiran Penerbangan

Nombor Penerbangan
Tarikh
Berlepas – Ketibaan
Masa
TK 61
02 JUN
KUL – IST
2305-0450+
TK 1003
03 JUN
IST – SKP
0725-0750
TK 1056
10 JUN
ZGB- IST
2015-2330
TK 60
11 JUN
IST – KUL
0120-1640

Pakej Termasuk

Pakej Tidak Termasuk

Terma & Syarat

  1. Tempoh perjalanan sah dari 02 – 11 JUN 2023

  2. Pakej sah untuk pemegang pasport Malaysia sahaja

  3. Semua peserta wajib lengkap 3 dos vaksinasi Covid-19

  4. Tiada bayaran balik akan dibuat untuk sebarang penginapan, makan,  pemindahan atau sebarang perkhidmatan lain yang tidak digunakan

  5. Tempahan adalah tertakluk pada ketersediaan bilik / tempat lawatan  pelancongan / pengangkutan 

  6. POLISI KANAK-KANAK: Kanak-kanak dengan katil: Kanak-kanak berkongsi  dengan ibu bapa menggunakan katil tambahan (6-11 tahun) 

  7.  POLISI KANAK-KANAK: Kanak-kanak tanpa katil: Kanak-kanak berkongsi  dengan ibu bapa tanpa katil tambahan (2-5 tahun) 

  8. Pihak kami berhak untuk menukar kadar tanpa
  9. Pihak kami berhak untuk meminda jadual perjalanan pelancongan,  pengaturan perjalanan atau penginapan disebabkan oleh perubahan yang  tidak dijangka dalam jadual penerbangan atau pengangkutan lain, keadaan  di negara perjalanan atau transit, mengikut jadual perjalanan pelancongan  atau apabila berlakunya kejadian force majeure dan sebagainya pindaan  boleh dibuat sebagaimana yang difikirkan sesuai oleh syarikat dengan atau  tanpa notis awal

RM7,290 Seorang

Tidak Dapat Pakej Yang Berminat?

Pakej-pakej Lain

RM9,690 seorang

RM2,390 seorang

RM4,790 seorang

RM9,980 Seorang

RM6,690 seorang

RM9,290 seorang

Berminat Untuk Menempah?