Pengenalan

Mengenai Kami

GMC TRAVEL & TOURS SDN BHD telah diperbadankan pada 31 Januari 2011. Ia memulakan operasinya di Shah Alam, Selangor Darul Ehsan. Kemudian pada awal tahun 2013, GMC TRAVEL & TOURS SDN BHD menempatkan semula operasinya dan berpindah ke alamat baharu di No. 22-1, Tingkat Satu, Jalan 1/76D Desa Pandan, 55100 Kuala Lumpur.

Perkataan GMC berasal daripada tiga perkataan, Gorgeous Malaysian Conviviality. Ia bermaksud hospitaliti dan perkhidmatan yang ditawarkan oleh syarikat kepada pelanggan. GMC TRAVEL & TOURS SDN BHD berusaha untuk mempromosikan Malaysia sebagai destinasi pelancongan dengan menarik lebih ramai pelanggan, sama ada pelancong tempatan atau pelancong asing untuk melihat dan menghargai apa yang Malaysia ada dan tawarkan.

GMC TRAVEL & TOURS SDN BHD juga menawarkan destinasi di seluruh dunia untuk pelancong tempatan.

Dengan berbuat demikian, GMC TRAVEL & TOURS SDN BHD boleh berganding bahu dengan agensi pelancongan lain di Malaysia dalam memberi memanfaatkan dan meningkatkan pasaran industri pelancongan kami.

GMC TRAVEL & TOURS SDN BHD menyediakan perkhidmatan tiket penerbangan, tempahan hotel, pengangkutan dan visa sama ada untuk individu atau berkumpulan. GMC TRAVEL & TOURS SDN BHD juga menyediakan perkhidmatan Umrah dengan usahasama dengan ejen pelancongan berpengalaman.

Lawatan Domestik

Lawatan Domestik

Ketahui Lebih Lanjut

Lawatan Antarabangsa

Lawatan Antarabangsa

Ketahui Lebih Lanjut
"Glee, Miraculous and Contentment"

Visi Kami

Misi Kami